Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/1816612 www.bgdnes.bg

Щерката на Поли Пантев намери любовта

Анета ПЕЛЕВА

Ралица Пантева, 20-годишната дъщеря на една от покойните емблеми на силовата групировка СИК - Пантю Пантев, известен като Поли Пантев, вече е влюбена жена, научи "България Днес". Красивата девойка, която миналата година завърши Италианския лицей в Горна баня, взе сърцето на още по-популярния в училището Филип Цанов, показват снимки на двамата във Фейсбук.
"За момичето, което има най-голямо значение в живота ми, давам цялата си любов", написа под една от общите им снимки на профила си влюбеният в Ралица младеж. Сърца, цветя и лайквания на общи приятели потвърдиха информацията за любовта между двамата. "Какво толкова, че се харесват? Познават се отдавна и връзката им е нормална за възрастта им", споделят близки на симпатичните влюбени. Те обясняват още, че като цяло Ралица е умно и консервативно момиче, а майка й не й позволява особени волности с момчетата.


20-годишната девойка е дъщеря на Поли Пантев от връзката му с красивата бивша манекенка Силвия. Момичето се ражда, когато баща й е на 30 години, а майка й е манекенка. Родителите й не сключват граждански брак, но детето е признато от Пантев.

Реклама

Малък Тошко обгрижва фамилията след разстрела на Аруба

Силвия Пантева е видна рекламистка. Изкарва сама парите си, макар, че е обвързана с внука на бившия Първи Тодор Живков - Тодор Славков, който не страда от липса на финанси. От Малък Тошко красавицата също има дете - 7-годишната Катерина. Момиченцето е одрало кожата на баща си, а за официална връзка между майка му и Славков се заговори още преди четири години. Тогава двамата се появиха на ревю на сестрата на Малък Тошко - дизайнерката Жени Живкова. По-късно Силвия и Славков-младши ту се разделяха, ту се събираха и постоянно влизаха в устите на хората.  Запитан наскоро какви са в момента взаимоотношенията му със Силвия, Малък Тошко отговори: "В процес на затопляне са".



Подялбата на наследството

 7-годишната Катерина и 20-годишната Ралица имат още една сестра и брат - от любовницата на баща си - манекенката Петя Трайкова. Момченцето е по-голямо, но момичето им се ражда пет месеца след убийството на татко си Поли Пантев през 2001 г. на остров Аруба в хотел "Сонеста" пред очите на Трайкова.
С днешна дата Полина и малко по-големият й брат Панчо не са получили нито стотинка от огромното наследство, което остана след разстрела на сикаджийския бос.
В края на 1999 г. гангстерът се залюбва с красавицата Петя, заради която зарязва жена си Силвия. Близки на Поли Пантев днес твърдят, че той е планирал да се разведе с нея си и да се венчае за Петя, но килърите объркват плановете му. Последната дама на Поли Пантев едва не прави спонтанен аборт, когато с очите си вижда как сикаджията е разстрелян. Лекарите на остров Аруба все пак спасяват плода на красавицата и пет месеца по-късно тя ражда Полина от подземния бос. Няма как да бъде доказано, че детето е от Поли Пантев, тъй като Петя дори не иска да води съдебна битка с официалната съпруга на Поли Пантев - Силвия Пантева. Все пак тя благородно прехвърля на момченцето и момичето от любовницата дяловете си от апартамент на столичната ул. "Пиротска" 57. И така всички са щастливи.

 

Майката на Пантю сляпа, бащата ги изоставя

Живка Боснева, майката на една от противоречивите фигури на българския преход - Поли Пантев, от години не напуска дома си в центъра на София. Жената е сляпа и днес за нея се грижи единствено дъщеря й Райна Пантева. Но животът на Боснева съвсем не е приказка с щастлив край. Работата й като медицинска сестра в онкологията е изключително трудна. За 39 години трудов стаж жената е "наградена" с глаукома. Преди 30 години жената се разделя със съпруга си - проф. Тотю Пантев, защото се влюбил в лекарка, изневерил й и предпочел да напусне семейното гнездо. Тотю Пантев бил професор по радиология, пътувал често до Русия и работил с космонавтите в Байконур.
"Все пак съм горда с децата си. Ето, покойният ми син Поли завърши три висши образования - Духовна академия, финанси в Германия и философия. Говореше 7-8 езика, включително иврит. Райна също взе висше образование. Това не е малко. Но съжалявам за трагедията, която се случи със сина ми. Как не разкриха за толкова години убиеца му", тюхка се с днешна дата възрастната жена.

 

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама