Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/1852712 www.bgdnes.bg

Стела побърка продуцентите на "Денсинг старс"

Каскадьорката Стела Ангелова изправи на нокти продуцентите на "Денсинг старс". Българката, която от години живее в Холивуд, вбеси целия екип с безкрайните си претенции.
Стела има капризи за часовете на репетиции, кетъринга по време на шоуто и тоалетите, с които се показва в ефир.

Пазарлъците със Стела за участие в предаването започнали още преди месеци. Мацката е дубльорка на Емили ван Камп в хитовия сериал на Нова телевизия "Отмъщението". Точно затова продуцентите искала нашенката да участва в шоуто, за да направи реклама и на сериала. Още в началото Стела поискала огромен хонорар за участието си. Искала и сигурно място на финала. Най-накрая тя се споразумяла за по-малко пари и пристигна у нас без обещание, че ще е победител. Тогава обаче започнали капризите й на родна земя. Стела постоянно тормози стилистите да преправят роклите й, за да е най-красива на паркета. Имала свръхизисквания и към гримьорите.
"Изживява се като примадона. И Глория е звезда, но няма никакви претенции", клюкарства екипът на предаването.

Реклама

Истината е, че Стела и партньорът й Атанас Месечков се справят блестящо с танците и евентуалната награда би била заслужена. Капризите й обаче дразнят конкурентите им, които смятат, че всички трябва да стартират наравно.
За да привлече вниманието към себе си, Стела сама пусна слух, че има любовна връзка с партньора си Месечков.

"Горещата" афера е само за пред камерите. В първия сезон на предаването Месечков бе заподозрян във връзка с партньорката си Вили Марковска. Авантюрата им обаче се оказа просто пиар.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама