Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/1900709 www.bgdnes.bg

Кошмарен рекорд - 4 катастрофи за един ден след прилошаване на шофьора, петима ранени

Петима души пострадаха, след като катастрофираха вследствие на прилошаване на пътя, информира БГНЕС.

Инцидентът станал към 14.40 часа на изхода на Благоевград в посока Дупница. БМВ, управлявано от 23-годишен младеж от Кочериново, направило каскада, след като на шофьора му прилошало.

Реклама

Автомобилът излязъл вдясно от пътя, минал по ската като на колодрум, след което пак слязъл на шосето. След десетина метра, подминавайки група борчета край пътя, "баварецът" пак дръпнал вдясно. Изкатерил се по ската, след което се блъснал челно в мантинелата на пътния възел, по чието "ухо" от двете села се слиза на главен път Е-79.

След удара БМВ-то се върнало на изходна позиция, заставайки по средата на зелената площ край Е-79. Водачът е невредим, по думите му, загубил контрол над автомобила, защото му прилошало. След преглед в Спешно-приемно отделение на МБАЛ в Благоевград е настанен с комоцио в отделението по хирургия.

Към 16.00 часа на изхода на жк "Струмско" в Благоевград на 28-годишен младеж с епилепсия му прилошало. Вместо да вземе десния завой и да се качи на Е-79 в посока Бело поле, опелът му поел с пълна газ направо, преминал през ограждащите завоя мантинели, разкъсал ги и спрял върху зелената площ. С комоцио водачът също е настанен в хирургията на МБАЛ-Благоевград.

Двама съпрузи пострадаха и са настанени в болницата в Разлог, след като катастрофираха преди обяд в град Банско. След прилошаване 66-годишният Георги Г. загубил контрол над управлявания от него джип, излязъл от пътя и се блъснал в стълб. Вследствие на удара той и 65-годишната му съпруга Вангелия са с контузии на гръден кош и са приети в МБАЛ-Разлог.

При подобен инцидент към 15.10 часа край Сандански катастрофира 56-годишен мъж. На около километър след град Сандански в посока ГКПП-Кулата Г.Я. се преобърнал в крайпътната канавка. С фрактура на подбедрица пострадалият е настанен в МБАЛ-Сандански.

 

Реклама
Реклама
Реклама