Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/2424025 www.bgdnes.bg

Моделка изчезна безследно

Невръстната моделка Мила Тодорова потъна вдън земя и от седмица няма следа от нея.
14-годишната девойка излязла в събота по обед от дома си и оттогава мобилният й телефон е изключен, не се е свързвала нито с майка си, нито със своите приятели.
Майката на Мила - Ива Гергова, работи в Гърция. Идва си често в България, винаги когато има възможност. Мила и брат й живеят с баба си, която се грижи за тях. В петък вечерта, на 1 ноември, Мила изчакала своята роднина да заспи и излязла с приятели. На сутринта майка й се завърнала от Гърция и разбрала, че дъщеря й липсва.

Малко по-късно се прибрала и Мила. Ива твърди, че двете не са имали скандал, но дъщеря й била много инатлива по характер. Обула се, облякла си якето и излязла от дома си ядосана. Така започва кошмарът на Ива Гергова, майка на изчезналата Мила. Жената изчакала няколко часа, след което се обадила на дъщеря си да я помоли да се върне, за да обядват заедно. Девойката обаче отказала, след което изключила телефона си.
"Притеснявам се, че някой може да се възползва от тийнейджърския й инат и след като е излязла от дома си, й се е случило нещо лошо", разтревожена е майка й. Ива е категорична, че досега Мила не е постъпвала така, и се моли цялата история да се окаже една невинна любовна история.

"Има една снимка, която Мила си е качила във Фейсбук заедно с някакво момче Коко. Може да е гаджето й, но се чудя защо не ми е казала, тя всичко ми споделя. Надявам се, че нищо лошо не й се е случило, а е с него. Също се надявам, че момчето ще я вразуми и ще я накара да се обади", надява се притеснената жена.
"Мила ми е много добра приятелка. Не ми е споделяла, че има намерение да бяга от вкъщи или нещо подобно. Притеснявам се да не е отвлечена. В четвъртък влезе за малко във Фейсбук. Писах й, но тя не отговори и излезе почти веднага", разказа Петя, приятелка на Мила.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама