Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/4424758 www.bgdnes.bg

Милиардерка прави секс с дете дете

Съпруга на милиардер е арестувана за орален секс с ученик от Балтимор.
Бившата сексбомба Моли Шатък (47 г.) прелъстила 15-годишно момче, което след няколко сеанса с блондинката я порти на ченгетата. Платиненорусата изкусителка е съпруга на Майо Шатък и майка на три деца. Мъжът й е изпълнителен директор на енергийното дружество Exelon, което е главен доставчик на ток в Чикаго, Филаделфия и почти всички големи градове в централните и североизточните щати. Ръководената от него компания е собственик на 17 ядрени реактора, разположени в 10 ядрени централи.

"Аферата започва през лятото, когато г-жа Шатък вижда снимки на момчето в Инстаграм. Харесва го и започва да му праща съобщения. Не след дълго започнала да го чака с колата си пред училището му. В кадилака й за пръв път прави орални ласки на тийнейджъра", се посочва в обвинителния акт срещу дамата, която е бивша мажоретка. За да не предизвиква съмнения сред околните, г-жа Шатък поканила младия си любовник в семейната къща на плаж във Флорида, когато с нея били и трите й деца.

"Още след настаняването във вилата предложила на момчето да разходят кучето по бреговата ивица. Оставили малчуганите и се отправили в храсталаците. Там Моли свалила панталона на сексиграчката си и започнала да го задоволява орално", допълват обвинителите. В края на август на ученика му писва от нахалната дама и разказва всичко на ченгетата. Предвид деликатната ситуация разследващите започват да събират доказателства, без да огласяват случая. На 3 ноември белезниците щракват върху китките на Моли. Обвинението е секстормоз на дете. Още същия ден мъжът й подава молба за развод.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама