Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/4796933 www.bgdnes.bg

Кичка Бодурова изригва: Емил Димитров имаше огромен член

Една от най-колоритните участнички във "ВИП брадър" Кичка Бодурова крие скандални истории в миналото си. Не случайно тя е мразена от повечето си колеги в естрадната гилдия.

Някои от изпълнителите признават, че никога не са намирали общ език с Бодурова, защото тя винаги се е надувала. Кичка става още по-мразена преди няколко години, когато на бял свят се появява автобиографичната й книга "Това съм аз". Историите вътре разпалват война в естрадата. В мемоарите си Кичка споделя дори интимни подробности за звездите ни. Малко известен е фактът, че Кичка подробно описва семейството на естрадната легенда Емил Димитров. Без свян Бодурова разкрива, че той е бил много надарен.
"Веднъж Емо ни беше поканил на басейн. Имаше един от първите частни басейни в България. И той по бански - едни такива, като слипове. По едно време го гледам - като му се надигнал малкият Емчо - ами той беше почти изскочил от банския му. Аз направо се уплаших - вярно, че тогава бях само на 30, но такова чудо не бях виждала - над пъпа му. Той самият дойде при мен и вика: "Виж като ми стане, какво става!" Чак и той се радваше на себе си."
Това е откъс от книгата на Бодурова. След като прочитат пасажа, всички близки на музиканта са в потрес. Роднините на Емил Димитров дори са искали от Бодурова да махне скандалните пасажи, научи "България Днес".
Синът на легендата е заплашил Кичка със съд.
"Тя е написала много глупости в книгата. Най-обидното е, че нарича майка ми слугиня", казва Димитров-младши.
"Мариета си скъсваше дупцето да чисти, да носи каси водка и кола - само това се пиеше там. За закуска, обед и вечер. Само едно не можех да разбера - толкова пари получаваше Емил - една домашна помощница да си бяха взели. Жена му Мариета - толкова красива, беше момиче за всичко. Това не можех да приема. Тя се беше превърнала в слугиня. Аз обичах и двамата, но мисля, че Мариета заслужаваше повече. Но тя не беше съпруга на Super star - тя беше слугиня. Няма да забравя, когато отидох за първи път у тях, как опъваше прахосмукачката - тази красавица! Това беше непростимо. Хич не й приличаше да слугува. Много трудна й беше задачата, честно казано. Трябваше да бъде и слугиня, и принцеса. И менажер. И счетоводител. И майка", разказва Бодурова в книгата си. Всъщност дълги години Мариета е била най-добрата приятелка на Кичка. Жената на Емил Димитров дори води Бодурова тайно да направи аборт. През 1982 година певицата забременява от своя приятел българин с австрийско поданство.
"Щяхме да се женим, но един ден дойдоха полицаи. Отведоха го, не му дадоха да си вземе дори чорапи и бельо. Не го видях никога повече. Това стана в края на октомври 1982 г. Така и не разбрах какво се случи, но не мисля, че той е бил престъпник", изповядва Бодурова.
В книгата си тя описва как партията й нарежда да абортира и да махне това фашистко копеле. След случката тя е сигурна, че повече никога няма да има деца. Затова приема и дъщеря си Кристи-Жаклин като дар от бога. Дори в предаването изпълнителката на няколко пъти заяви, че е правила грешки в миналото, но единственият й скъп човек е именно наследничката й. В ефир тя се закле именно в Кристи, че е пяла в легендарното казино "Сизър палас" и удари по болното място легендарния дует "Ритон". "Вие няма как да знаете какво е да се закълнеш в детето си, защото нямате деца", избухна Бодурова. Думите й буквално сразиха изпълнителите. Самите те останаха безмълвни, че именно Кичка е казала това, защото години наред и самата тя е мислила, че ще остане бездетна.

Реклама

Петър Младенов й налитал

В книгата на Бодурова има още един пикантен момент. Тя твърди, че Петър Младенов й е налетял в купе на влак.
"Пътувахме за откриване на мемориал в Шумен. В един момент ми казаха да отида в купето на Петър Младенов. Започна някаква приказка. След малко той докосна ръката ми. Беше ноември 1981 г. П.М. беше най-симпатичният и интелигентният от правителството - под 50... По едно време той ми хвана ръката и каза, че много ме харесва. Пита ме дали имам приятел. Казах си: "Бодурова, оттук няма да излезеш девствена..." Той продължаваше да ми държи ръката и да я гали", връща се назад във времето Кичка. Така й не се стигнало до физически контакт, защото Кичка се разплакала.

Колегите я мразят

Кичка Бодурова е недолюбвана от почти всички колеги в гилдията. Причината е, че тя спъвала гастролите на нашите звезди отвъд Океана.
"Ивайло, на Васил Найденов приятелят, ми беше казал на всеослушание: "Знаеш ли, Кичка, всичките колеги те мразят, защото им правиш мръсотия да им удрят черни печати и да не ходят в Америка". Това разказва самата Кичка в книгата си. Според нея това е долна лъжа на колегите й, защото й завиждат за успехите извън граница.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама