Реклама
https://www.bgdnes.bg/sport/article/4872704 www.bgdnes.bg

250 лв. за издръжка цака Пажин

По 250 лева за издръжка дава на бившата си жена доскорошният футболен национал Предраг Пажин.

42-годишният сърбин с български паспорт се скара жестоко с третата си съпруга Катрин и от миналата година двамата са разделени. Пажин всеки месец чинно отива до столичен клон на банка, за да превежда сумата, научи "България Днес". В момента Пажо няма сериозни доходи и не може да си позволи по-тлъста пачка за екссъпругата си и общата им рожба. Откакто прекрати футболната си кариера, той се опита да завърти бизнес. Работи с италианска фирма за бои и мазилки, но далаверата не върви особено.
Пажин спокойно може да бъде наречен балканския Лотар Матеус, тъй като зад гърба си има поредица от любовни авантюри и бракове, всичките завършили с пълен крах. Предраг се запознава с българката Катрин през 2008 година, а пет по-късно стягат лъскава сватба в планинския курорт Говедарци. За пищното празненство легендата на "Левски" вади 100 литра ракия и пече една дузина чевермета.
Миналата година обаче бракът им се разпада, след като Катрин Красимирова Пажин подава жалба в полицията за домашно насилие. Жена му прибира и общата им дъщеричка Кристина, която е най-голямата слабост на железния защитник. Бившият снайперист от армията дори се бе заканил да съди Катрин за отвличане на бебето. Впоследствие Предраг и Катрин опитват да спасят брака си, като посещават семеен психолог.
Футболистът, който бе част от състава на България по време на Евро 2004, има още два брака зад гърба си преди това. За първи път минава венчилото още като млад в Сърбия с местна булка. От нея има две деца, с които не поддържа близки отношения, колкото с 2-годишната си щерка Кристина.
След развода Пажо взема за жена и украинката Наташа, на там любовта изчезва бързо, преди да се стигне до родилния дом. Следва страстен романс с Галя от Враца, с която се запознава, докато води тима на "Ботев" (Козлодуй).

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама