Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/4873974 www.bgdnes.bg

Куката изчезна

Актьорът Мариан Вълев, който нашумя с ролята си на Куката в сериала "Под прикритие", изчезна!
От няколко месеца никой не знае къде се подвизава Вълев и какви ги върши. Той е сменил мобилния си номер, изтри профилите си в социалните мрежи и прекрати всичките си работни ангажименти. Дори близките му колеги се чудят какво се случва с Куката. Още преди няколко месеца Мариан намекна, че иска да се покрие, защото напористи фенки го тормозят.


"Всякакви момичета ми пишат есемеси, изпращат ми еротични снимки. Уважавам интереса им, но това не е за мен", коментира Куката.
Тогава той сподели, че се отказва от телевизията и ще играе единствено в моноспектакъла "ВИП" на Ерик Богосян. От известно време насам той също не се играе. Някои от приятелите на Вълев се притесняват за него. Те не изключват възможността актьорът да се е забъркал в някой скандал или да дължи пари и затова да не се показва.
"Мариан винаги е бил лошо момче и в реалния живот. Започвал е различни бизнеси със съмнителни хора. Не знаем с какво се занимава в момента", разкриват негови колеги.


Малко след като стана популярен като Куката, актьорът веднага беше обявен за новия секссимвол. Млади моделки, актриси и просто фенки даваха мило и драго, за да са с него. Вълев имаше връзка с моделката Снежана Макавеева, но се разделиха. Тя се умори от неговите постоянни запои и изневери и го изгони.
След сериала "Под прикритие" Мариан отказа да се снима в други филми и сериали. Вече е сигурно, че дори и да има нов сезон на крими лентата на БНТ, той няма да участва. Според хора от екипа на "Под прикритие" именно Вълев е една от причините снимките да се бавят. Той е споделил на продуцента Митовски, че повече не иска да играе. Освен това двамата имат и финансови недоразумения помежду си.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама