Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/4874061 www.bgdnes.bg

Вълка с "Мерцедес" за 300 бона

Гайтански отново в "мръсния" бизнес с почистването

Борислав РАДОСЛАВОВ

Снимки - "България Днес"

Румен Гайтански се завърна!


Известният с прозвището си Вълка бизнесмен бе "заловен" отново от топпапараците на "България Днес" пред ултраскъпата си къща на централната столична улица "Оборище".


Двама охранители помагаха на бизнесмена с багажа, който беше събрал в дизайнерска модерна чанта. Отделно Гайтански носеше черно-бяла риза на каре, която един от здравеняците прибра на закачалката на задната седалка.

Реклама


Гайтански не шофираше мегаскъпото си "Бугати Вейрон" за над 1 млн. евро, а сам въртеше волана на нов модел "Мерцедес S500". Скъпарската лимузина върви едва около 300 000 лв., което за богатия бизнесмен не представлява проблем да си позволи.


И този път Гайтански се беше издокарал с елегантен син костюм. Със същите одежди господарят на боклука в София до 2007 г. беше и през есента, когато бизнесменът беше спипан от вестника на същото място.


Преди време се заговори, че той се е разделил с последната си половинка - Ася Христова, като й оставил луксозния дом на "Оборище", пред който бе засечен Гайтански. След това информацията бе опровергана от близки до бизнесмена, според които Румен все още живее в дома им, а лятото често прекарват в Гърция.


Румен Гайтански се е появявал публично не повече от 3-4 пъти най-вече заради Ивайла Бакалова. Румен и бившата Мис България изживяха сериозна връзка, от която имат дъщеря. Връзката им не продължи дълго и бизнесменът остави Бакалова.

Самата манекенка признава, че това е бил най-трудният период в живота й. По това време тя дори ходи на психолог и пие успокоителни, за да преживее раздялата.

Реклама

Днес Вълка е неузнаваем в сравнение с единствената снимка, която доскоро циркулираше в медийното пространство. Косата му е побеляла, видимо е остарял и качил няколко килограма.


Вълка, чието прозвище идва от сметопочистващата му фирма "Волф", е на път да се завърне в "мръсния" бизнес с почистването на София, в който беше монополист до 2007 г.


Обединението "Грийн партнърс БКС" спечели през пролетта надпреварата за почистване на столичните квартали "Красно село" и "Красна поляна". То е сочено от запознати за свързвано неофициално с Румен Гайтански, макар да няма пряка връзка между тях.


Класирането се обжалва пред Комисията за защита на конкуренцията от "Евро импекс София".

Реклама
Реклама
Реклама