Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/4886282 www.bgdnes.bg

Голотии на щерка възбуждат баща

Гола под душа, по сутиен върху тоалетната чиния и по бельо в спалнята е записвано с телефон младо момиче от пастрока си, който я отглежда от бебе.
19-годишната тийнейджърка Бронуин Уотсън е ужасена от еротичния видеоматериал във флашката на втория й баща Никълъс Фо. В продължение на години воайорът снима голотиите на детето и ги ползва за лични цели.


"Не мога да повярвам на това, което виждам със собствените си очи. Та той ме отгледа като своя дъщеря от пелени. Винаги съм го приемала като мой истински баща. Никога не съм се обръщала към него по име. Винаги съм го наричала "тате", споделя изумената Уотсън. Девойката попада случайно на скандалните записи. Иска да свали филм от лаптопа и търси флашка. Нейната е у приятелка. Намира тази на Никълъс.

Реклама


"Трябваше да видя дали има място да копирам филма. Имаше десетки видеофайлове и флашката бе пълна. Реших да махна някои от тях, за да освободя място. Пуснах първото клипче, което ми попадна, за да видя дали мога да го разкарам. Увисна ми ченето. На записа бях аз гола под душа. Първоначално помислих, че е някакъв шега или монтаж. Но познах плочките в банята. Второто видео също бе с мен как си депилирам краката в тоалетната. Проверих всички файлове", обяснява Бронуин. За огромно удивление на момичето цялото съдържание на флашката е с нейно участие. Записите са направени с най-невероятни шпионски методи, достойни за Джеймс Бонд.


"Първите видеа се заснети още през 2010 г. Тогава пастрокът ми си купи смартфон с камера", твърди девойката. "Има записи, на които се вижда как Никълъс онанира, докато ме гледа гола. Погнусена съм", казва тя. Без да чака, Уотсън се отправя в полицията. Разказва всичко на ченгетата. 47-годишният архитект Фо е арестуван и осъден по бърза процедура на седем месеца зад решетките. При изземване на личния му компютър са намерени и снимки на други деца.


"920 снимки на голи момиченца са намерени в харддиска на този ненормалник", ядосва се лелята на Бронуин. "Нищо не го оправдава за това, което е причинил на племенницата ми", допълва жената.


Психолозите, които посещава Бронуин след аферата, смятат, че нелепата смърт на майка й Уенди през 2010 г. отключва странностите на втория й баща. Жената пада от коня и си разбива главата пред очите на дъщеря си. "След инцидента с мама аз исках да говорим за нея, но баща ми всеки път ми отказваше. Явно е предпочитал да ме гледа гола, вместо да говори с мен", твърди опетненото момиче. Освен скромната присъда от 7 месеца зад решетките Фо е вписан в листата на серийните педофили в Щатите, което му забранява приближаването на малолетни без надзор.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама