Реклама
https://www.bgdnes.bg/buba_mara_dnes/article/4888525 www.bgdnes.bg

Пулев и Андреа правят бебе на яхта

Фолкпевицата Андреа и боксьорът Кубрат Пулев усилено работят за наследник! Двамата са наели яхта, на която да се усамотят. Блондинката и Кубрат плават по цял ден сред вълните на родното Черноморие.

Певицата не пропусна да си направи еротична фотосесия на яхтата. Огромният й силикон бюст е на показ. Андреа демонстрира перфектно тяло. Тя имаше проблеми с килограмите и колежките дълго не спираха да злословят по неин адрес, че става все по-пищна. След тежка диета тя вече е слаба и за да го докаже, показа всичко от себе си.

Реклама


Кубрат не позира заедно с нея, защото е в ролята на фотограф зад обектива. Влюбената двойка е отседнала в един от тузарските комплекси на братя Диневи в Свети Влас.


Богатите бизнесмени са сред най-големите фенове на боксьора. Именно те наеха частен самолет, за да гледат мача на Кличко и Пулев в Хамбург на живо.
Макар че загуби битката с Владимир Кличко, Кобрата получи като утеха апартамент в селището на българските милионери братя Диневи - Свети Влас. Подаръкът е личен дар от бизнесмените. По всяка вероятност и яхтата, която ползват Пулев и чалга певицата, е на Диневи. Разточителната романтична почивка на двамата ще приключи скоро, защото Кобрата трябва да се връща на ринга. Дали двамата са изпълнили мисията си за наследник, предстои да разберем...

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама