Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/4888749 www.bgdnes.bg

Бабата Лилия Кривошиева: Ламбо беше много щастлив, като се роди Влади

Бабата на сина на Стефан Данаилов - Влади, сподели, че навремето актьорът изключително се радвал на новородения си син.

"Ламбо беше безкрайно щастлив, че стана мъжки татко. Купи детската количка и тичаше постоянно да търси хумана, понеже тогава у нас тя изобщо не се намираше", споделя днес възрастната дългогодишна адвокатка и зам.-кмет на София Лилия Кривошиева.
Само след дни Влади Данаилов ще духне поредните свещички за рожден ден, но любимите му родители продължават да се радват на чудото, че изобщо се е родил. "Той е осмаче. Беше недоносено - 1 кг и 800 грама, роди се на десетия ден от осмия месец. Много се надявахме да оживее и всичко с него да е наред, а днес сме безкрайно щастливи", споделя доволната от внука си баба Лиляна. Именно на любимата си баба Влади кръщава и своето куче.
Баба Лиляна е доста заможна. Получила е от реституция къщи и имоти, които днес дава под наем. Благодарение на тях семейството на Влади Данаилов може да си позволи да не работи. Кривошиева-старша е адвокат от кариерата. Въпреки че минава в категорията възрастни жени, майката на Ирен всеки ден е в кантората си и работи. "Не се оставя на течението, много ме радва този хъс от нейна страна да е винаги в час с всичко и никога да не се отказва. Мисля, че съм наследила това от нея", споделя самата Ирен за майка си. И вярно. Кривошиева никога не се отказа от "грешната" си любов със Стефан Данаилов. Двамата се запознават на снимките на филма "Поема" през пролетта на 1985 г. Тогава тя е омъжена и бременна. Но Стефан е толкова мил с нея, толкова красив и магнетичен, че Ирен на мига се влюбва в него. Толкова силно е обсебена от любовта си към него, че решава да направи аборт от съпруга си Йордан Марков. Гинеколозите я предупреждават, че абортът в шестия месец е истинско детеубийство, понеже плодът в утробата й вече е оформено човече, което дори може да оцелее извън майка си, макар и в кувьоз. Но не би. Ирен не ги слуша.
След това от любовта им се ражда Владо Данаилов.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама