Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/4891796 www.bgdnes.bg

Люси Дяковска си връща Камелия Щерката на Данчето Христова е в ужас

Лесбийският любовен триъгълник - Люси Дяковска, Камелия и Ивана, за пореден път ще разбуни духовете из светските среди, научи "България Днес".
Дяковска, която от години живее в Германия и бе категорична, че няма да се завърне у нас, идва в родината за няколко месеца, за да се включи в журито на "Х фактор".
Люси ще е част от оценителите в четвъртия сезон на предаването и обратно на очакванията, е приела поканата на продуцента Маги Халваджиян, без да се замисля ни най-малко.
Въпреки че гради успешна кариера в Германия и славните й дни в България вече отминаха, Дяковска е готова отново да се включи в музикален роден формат само и само да натрие носа на бившата си любовница Камелия.
"Люси иска да докаже на бившата си, че тя вече няма влияние над нея и не се страхува от това да се срещнат очи в очи", коментират близки до бившата двойка.
Отношенията между певицата и златотърсачката приключиха крайно драматично, като певицата дори избяга зад граница, за да се спаси от медийния натиск и чувствата си към алчната Камелия, която бързо намери нов спонсор в лицето на щерката на Йорданка Христова - Ивана.
Запознати издават, че Ивана е на тръни откакто е разбрала, че Люси се връща в родината, и по цели нощи не спи при мисълта, че любимата й Камелия може да избяга в прегръдките на бившата си.
Колкото и да се опитвала да го прикрие, Ивана била съвсем наясно, че ако пожелае, Дяковска отново ще завърти главата на сребролюбивата Камелия, която търси охолен и уреден живот - нещо, което щерката на Данчето Христова за момента не може да й осигури.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама