Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/4894147 www.bgdnes.bg

Лили Иванова: Аз съм като работниците по полето

Лили Иванова шашна феновете си с признанието, че е като работниците на полето. Това заяви тя в интервю с Георги Любенов от БНТ. Пред него тя се похвали, че продължава с концертните си изяви и почти няма да има почивка.

След фурора в Лондон поп примата ще има две шоута в Канада през октомври. Клубовете, в които ще гостува, са с капацитет от минимум 2000 души. „На мен още Ванга навремето ми каза: „Да не съм те чула да пееш по малки места”, обясни Иванова и добави, че работата й като артист й доставя най-голямо удоволствие. „Аз съм длъжна да бъда във форма. Не е трудно да я поддържам. На тези, дето са на нивата, им е още по-трудно, но пак работят и не се отказват! И аз съм така. Това, което мен може да ме измори, е мръсотията във всичките й измерения”, обяви Лили.

„Когато постигна нещо, не спирам, продължавам да се усъвършенствам, да се доказвам. Не мога да си кажа – какво толкова, имам си публиката, репертоара, имам си днес успеха. Аз мисля за успеха утре. Какво трябва да направя. И затова моят репертоар непрекъснато се променя”, издаде още Лили.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама