Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/4896582 www.bgdnes.bg

Медиите на Острова: Бербатов е на крачка от Астън Вила

На Острова отново говорят за Димитър Бербатов. След като вчера стана ясно, че българският нападател води преговори с Астън Вила, днес тези слухове бяха потвърдени и от английските медии. Според "Дейли Експрес" 34-годишният футболист договаря личните си условия с клуба и е на крачка да се завърне във Висшата лига.

Според изданието в основата на евентуалния трансфер на Бербатов е неговият близък приятел и легенда на бирмингамци Стилиян Петров, който го е препоръчал на мениджъра Тим Шърууд, пише sportal.bg.

Реклама

"Стилиян го познава много добре. Той е наясно, че Бербатов все още е футболист от най-висока класа и вярва, че може да помогне на Астън Вила, заяви източникът пред "Дейли Експрес". - На отбора му е нужен качествен нападател след продажбата на Кристиан Бентеке в Ливърпул. Не са много нападателите с опит във Висшата лига, които са свободни в момента. Знам, че Бербатов е имал предложения от германския Вердер и от Турция, но желанието му е да е играе отново в Англия. Семейството му също предпочита да е на Острова. Това може да е последният му шанс да се върне във Висшата лига", допълни запознатият със ситуацията източник.

Както е известно, Бербатов има сериозен опит в английското първенство. Той е бил играч на Тотнъм, Манчестър Юнайтед, а след това и на Фулъм. През 2014 година българинът премина в Монако.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама