Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/4899653 www.bgdnes.bg

Бабата-сериен убиец изнасяла останките на жертвите си в торби и тенджери (Видео)

Камери за наблюдение са заснели как Тамара Самсонова е изнасяла на двора си торби и тенджера. Найлоновите пакети тя е влачила по стълбите, след което изхвърляла в околностите на своя двор. Пенсионерката седем пъти се връщала в апартамента си за опакованите останки.

Ден по-късно, докато разхождали кучетата си, нейните съседи открили части от трупа на убитата Валентина Уланова.

Реклама

„Тамара Самсонова в хода на разпита постоянно е сменяла своите показания”, съобщава за LifeNews източник от следствието. След ареста заподозряната е преместена в изолатор за временно задържане, в който тя ще прекара около 10 дни. През това време се планира да бъде извършен експеримент, който ще потвърди или ще опровергае информацията за съпричастността на Самсонова към убийството на Уланова.

Освен това, следователите проверяват версията за убийствата, изложена в дневника, намерен в апартамента на пенсионерката.

В момента жената се хвали на полицаите колко много внимание руските журналисти са й обърнали. Източникът също отбелязва, че заподозряната се радва на това, че се храни редовно три пъти на ден.

Самсонова бе арестувана по подозрение в убийството на приятелка. Тя бе задържана, след като призна, че е убила 79-годишната Уланова, за която се грижела в апартамента, в която тя живеела.
Според версията на следствието, възрастната жена е убила своята приятелка, разчленила е тялото й й го изнесла на двора в найлонови пликове. По-късно бе установено, че Самсонова е написала изповед, в която признава, че преди 10 години е убила други двама души. По време на обиска на жилището й полицаите са открили дневник, в който пенсионерката описва над 10 убийства, извършени от нея.

Както стана известно, Самсонова многократно е била приемана в психиатрична клиника.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама