Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/4901538 www.bgdnes.bg

Холи Бери пред развод с Оливие Мартинес след двегодишен брак

След Кейт Мос и Дженифър Гарнър и бракът на американската актриса Холи Бери се разклати. 48-годишната звезда и нейният 43-годишен съпруг Оливие Мартинес са пред развод след двегодишен брак, съобщи dlisted.com.

Новината за раздяла идва, след като актрисата беше забелязана в Лос Анджелис без венчалната си халка. "Двамата имаха много падения и възходи във връзката си, но в последно време Оливие не полага никакви усилия да запази любовта им", разкри семеен приятел на двойката.

Реклама

Брачните им проблеми започнали преди година, само година след раждането на сина им Мейс. Главната причина за техните разногласия е агресивното поведение на Мартинес, а чашата на Холи преляла след инцидента на летището в Лос Анджелис, когато мъжът й нападнал служител.

Близки до актрисата източници разкриха, че Бери е искала двамата да ходят на брачни консултации, за да спасят връзката си, но Оливие не бил ентусиазиран. Вътрешни източници разкриха още, че двамата не живеят заедно от февруари. От началото на годината те не са забелязвани заедно. Холи живее в своя дом в Холивуд, а Оливие се преместил в Малибу.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама