Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/4902680 www.bgdnes.bg

Ненчо Балабанов продава колата от "Като две капки вода"

Ненчо Балабанов продава наградата си от „Като две капки вода” за 30 000 лв. Актьорът, който спечели тазгодишния сезон на предаването, обяви, че иска да се раздели с чисто новия си автомобил. Ненчо продава сам колата, без посредници. Пуснал е обявата си в сайтове, в които е отбелязал и личния си телефон, съобщава „Телеграф”.

Комикът, който се прочу с имитациите си на Бойко Борисов, призна за намерението да продаде колата на личната си страница във Фейсбук. Освен екстрите на колата, той изтъква, че при покупката ще има снимки и автографи.

Ненчо си спечели лъскавия „Хюндай” от имитаторското шоу „Като две капки вода”. Дни след края на предаването той заяви, че много харесва автомобила и че ще пътува с него до морето. Сега го продава без да го е изпробвал за дълго пътешествие.

Според светски наблюдатели, Ненчо прекарва ваканцията си родното Черноморие в компанията на гаджето си – певицата Йоанна Драгнева. Балабанов предпочита да не говори много за новата си любов. Двойката има първо планирано участие на морето вече като дует – на 5 август в Ахтопол. В тамошен клуб Ненчо ще имитира премиера на България, а Йоанна ще пее.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама