Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/4904299 www.bgdnes.bg

Икебаната пести за апартамент на Канарите

Не мога да издържам в България, ще се самоубия, тръшка се певецът

Галена ЧАРИЙСКА

За поредна година Деян Неделчев-Икебаната прави шоу, далеч оттук - на остров Ланзароте, който е част от Канарите, видя "България Днес". Изпълнителят на "Съчки събирам" забавлява туристите в местен ресторант, като пее диско хитове от 70-те, 80-те и 90-те. В някои от вечерите ексцентричният певец и музикантите му влизат в образа на братята Гиб от "Би Джийс".


"Човекът изглежда съвсем нормален. Говореше си със своя приятелка в ресторанта след поредното си вечерно участие. Нямаше никаква налудничавост в погледа, нито в поведението му. Държеше се абсолютно мъжкарски. Най-вероятно всичките му изпълнения у нас са просто добър PR трик. Изключително учудени сме от него", обясниха пред вестника нашенци, почиващи по същото време на екзотичния остров.
Още преди време певецът изрази пред вестника своята готовност да си тръгне завинаги от България, без да поглежда назад:

Реклама

"В България се дразня от всичко - дори от начина, по който са облечени хората, от голямата им агресия, от мръсотията по улиците и в душите им. Затова не ми се живее тук - то е трагично и тъжно и страшно депресиращо!", обясни тогава Икебаната.
"Смятам този път изобщо да не се връщам. Годините си минават, а тук (в България - бел. авт.) само мизерствам и се депресирам. Ако остана, сигурно ще се самоубия! Толкова се дразня тук - хората, цялата обстановка, политиците... абе, всичко ме изнервя!", добави още той, след като излезе от 6-месечната си депресия поради липсата на работа у нас.


Според очевидци Неделчев живеел в доста спестовен режим, като гледал да заделя всичко настрана и да не пръска излишни пари. Изпълнителят си поръчвал само по една бутилка вода, за да смаже гласа си след няколкочасовото пеене в ресторанта.
"Договорът ми е подписан за период от шест месеца от 1 май. Ако всичко е окей, договорът автоматично се подновява, защото тук сезонът е 365 дни в годината. Не искам да живея завинаги в България, искам да си уредя живота навън. Смятам да си купя апартамент на Канарите. Цените им доста паднаха след кризата. За 40 000 евро може да се намери нещо хубаво. Аз съм икономичен човек и ако работя за 1200-1400 евро, бързо ще ги спестя. Не пия и не пуша, парите си само за песни ги давам. Това е духовната ми храна. Все пак изкуството дава храна за душата", каза по този повод звездата.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама