Реклама
https://www.bgdnes.bg/opa-a/article/4904769 www.bgdnes.bg

Мъжът на Кобилкина я изгонил

Мъжът на сексоложката Наталия Кобилкина - Делчо Добрев, пръв подал молбата за развод, научи "България Днес". Причината била прозаична - отказът на успяващата му жена да му роди дете след 11 години брак.
"Прекалено дълго време чаках тя да се реши на стъпката да стане майка, а с това осиновяване, което преди дни разтръби, темата за съвместното ни съжителство вече приключи", обяснил пред приятел причината, заради която пръв решил да се разведе мъжът до Кобилкина.
От няколко месеца Делчо е един от най-успешните лектори на тема здравословно хранене. Той смятал, че вече може да изхранва семейството си, ако на Наталия й се наложи по-дълго време да излезе по майчинство. Кариерата обаче се оказала по-важна за Кобилкина пред любовта със съпруга й. "Дори родителите й бяха на страната на Делчо. Преди месец семейството се събра на съвет и решиха, че е време за обрат. Наталия обаче не беше навита за идеята", обясняват приятелките до психоложката.
"За мен периодът е най-тежкият в живота ми. Вярвам, че всеки трябва да отстоява своите мечти и идеали и не трябва да прави компромиси със себе си. Вярвам и че имам още време, за да стана майка в този живот", било обяснението на Кобилкина пред Делчо.
В момента сексоложката е подкрепяна от най-добрата си приятелка и колежка Маги Ангелова. Според нея фактът, че Наталия дава съвети за спасяване на брака между хората, нямал общо с това, което се случва в живота й.
"Двамата гледат в различни посоки и имат различни желания. И това трябва да се уважава", смята Магдалена.
Наталия и Делчо били на по двайсет години, когато се взели.
"11 години не са малко време. Но повярвайте, няма намесена жена в нашата раздяла. Други са факторите", обяснява самата Кобилкина на Фейсбук страницата си. Тя споделя още и че в момента е готова да тръгне по пътя си сама. Пред "България ДНЕС" известната сексоложка призна, че не иска да говори за личния си жовот, защото това са неща, които се случват на всеки.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама