Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/4904992 www.bgdnes.bg

Никол Станкулова лудо влюбена

Синоптичката на Нова телевизия Никол Станкулова е лудо влюбена в приятеля си. Хубавицата вече не крие връзката си с Теодор Минев. Двамата се появиха за първи път през миналото лято, а година по-късно са все така щастливи. Самата Станкулова не крие, че е намерила мъжа на живота си. Тя сияе и сама се е похвалила на колежките си в Нова телевизия, че се носи на крилете на любовта.
"Щастлива съм. Намерила съм човека до себе си", лаконично коментира наскоро Никол, с което потвърди новината, че е намерила идеалния мъж.
Участничката във "ВИП брадър" многократно е споделяла, че не иска личният й живот да става публично достояние. Затова и никога не се е хвалела с мъжете до себе си.
Папараците на "България Днес" уловиха Никол и приятеля й Теодор в центъра на София. Двамата обядваха скромно, без да насочват вниманието на околните към себе си. Противно на очакванията, двойката не беше заобиколена от мощна охрана. Влюбените изглеждаха потънали в оживен разговор. Прави впечатление, че Станкулова и гаджето й имат много общи теми за разговор, защото повече от час не спираха да си говорят. На ръката на Никол няма как да не се забележи красив пръстен, но официално Станкулова не е коментирала дали е сгодена.
Синоптичката неведнъж е заявявала гордо, че никога не е разчитала мъж да я издържа.
"Работя от много малка и дори родителите ми вече не ми дават пари, какво остава за мъже. Издържам се сама и така ще бъде и занапред", категорична е Никол. Синоптичката е завършила финанси в УНСС и дълго се колебае дали да не продължи да се развива в тази сфера.
Преди да срещне мъжа на живота си, Станкулова имаше друга дълга връзка с бизнесмена Ангел Ангелов. Той бе спряган за неин годеник и близките на синоптичката вече ги виждаха семейни и с деца. След като участва в шоуто "ВИП брадър", стана ясно, че брюнетката се е разделила окончателно с бизнесмена. Никол бе дълго сама, преди да срещне Теодор.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама