Реклама
https://www.bgdnes.bg/sport/article/4905149 www.bgdnes.bg

Манолев и наш Роналдо натискат голмайсторка

Добромир ДОБРЕВ

Двама родни футболисти спорят един срещу друг на любовния фронт, научи "България Днес". Националът Станислав Манолев и футболистът на "Ботев" (Пд) Даниел Златков са си паднали по едно и също момиче. Дамата на сърцето им е най-добрата българска футболистка - Евдокия Попадинова. Талантливата нападателка от новия сезон играе в изключително престижната английска висша лига за жени в отбора на "Бристол Академи".
Малончето и българският Роналдо се надпреварват да пишат във Фейсбук на апетитната спортистка и да я ухажват. Засега обаче опитите им за нещо по-сериозно удрят на камък, тъй като Ева се премести за постоянно на Острова. Там също не липсват обожатели. Откакто заигра в британския футбол, българката събра очите на местните фенове. Тя вече е получила първите си интимни покани за срещи от влюбени младежи.


Самата Попадинова признава, че няма гадже, но на този етап няма много време за любов и залага предимно на футболната си кариера. Иначе в скритата любовна война между Манолев и Златков двойникът на Роналдо е абсолютен фаворит. Самата Ева признава пред "България Днес":
"Даниел Златков е най-красивият български футболист." Причината за това е, че е луда по Кристиано Роналдо. "За мен ще е уникално, ако един ден се запозная с Роналдо, направо си умирам за него", казва още нападателката.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама