Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/4906285 www.bgdnes.bg

Ева ОТСВИРИ ДИОМОВ

Стефан Диомов навърши 70 години и вдигна страшен купон по повод юбилея си! Организира и концерт под надслова "Хайде заедно" в Бургас. Присъстваха политици, певци и звезди от цяла България, даже и от САЩ се връщаха някои. Само Ева не пожела да се включи в "Хайде заедно".
Двамата с Диомов дълги години бяха в ужасни отношения, но преди няколко месеца публично си простиха в името на Гого и решиха да загърбят всичко. Е, явно враждата между тях още не е угаснала и лъсна на юбилейния концерт онази вечер. Хората много се учудиха, че Ева е решила да не уважи Диомов на рождения му ден.
Вместо да получава подаръци, Диомов направи изненади за своите верни почитатели, приятели и близки. На сцената в Летния театър, преобразена като бургаска кръчма, се качиха заедно с композитора събралите се специално за случая "Тоника СВ", пристигналата от САЩ Сия Владовска (Анастасия от първата "Тоника"), Тони Димитрова, Ваня Костова (заедно със сина си Боян и внучката си), неотразимата Йорданка Христова, Орлин Горанов, формация "5-те сезона", Захари Чернев, Пени Ставрева и Константин Белчев, които изпълниха над 30 песни. Кулминацията на вечерта стана връчването на ключа от бургаската кула на именития композитор от кмета на града Димитър Николов.
На купона присъства президентът Петър Стоянов, който седеше до Кристина и Михаил Белчеви на първия ред. Летният театър в Бургас се пукаше по шевовете - "Тоника" още не са умрели!

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама