Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/4906668 www.bgdnes.bg

Български гастарбайтер почина от инфаркт в Италия

Дупничанин, гастарбайтер в Италия, почина от инфаркт, докато чака да натоварят тира, който шофирал. 50-годишният Юри Шкумбов от 15 години работел като тираджия в Италия, пише в. "Струма". Преди седмица Юри получил инфаркт и починал на място, докато чакал да натоварят тира, но едва вчера за смъртта му се разбра в Дупница.

Съпругата ми и дъщеря му живеят в жк. "Бистрица". Съдбата не била благосклонна към тях. Преди няколко години преди абитуриентския си бал починала едната дъщеря на семейството.

Реклама

От италианска погребална агенция поискали на семейството 8000 евро, за да докарат тялото на починалия дупничанин. Близките обаче не разполагат с тази сума, затова предпочели да кремират тялото на Юри Шкумбов и урната с тленните останки да бъде транспортирана със самолет до България, за което трябва да платят 2000 евро. Дата за погребението не е уточнена.

Съседите в бл. 5 в ж.к. "Бистрица", където живее семейството на Юри Шкумбов са потресени от черната вест. Никой не предполагал, че 50-годишния Юри може да почине от инфаркт, тъй като не се оплаквал от проблеми със здравето.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама