Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/4908756 www.bgdnes.bg

Задавена в сълзи майка моли: Намерете детето ми!

Моля ви, намерете детето ми!

Само това успя да промълви пред "България Днес" майката на изчезнал млад мъж, която търси помощ, за да открие изчезналия си син. Задавяната от сълзи жена едва помоли: "Публикувайте снимките на Мирослав, дано някой човек го види".
Мариана Ереева пусна на няколко пъти снимки на 31-годишния Мирослав Спиров в социалните мрежи, придружени от зов за помощ. От него става ясно, че Мирослав последно е видян на 31 юли. В ранния следобед излязъл от дома си в Русе и оттогава е в неизвестност. При направените огледи били установени липсващите в гардероба на мъжа дрехи. Станало ясно, че е облечен с черна блуза, обут с класически дънки и с черни маратонки. Може би носи със себе си черно спортно яке. Мирослав е висок 185 сантиметра, слаб е, кестенявата му коса е късо подстригана, има кафяви очи.
Майката Мариана Ереева публикува номера на мобилния си телефон за всеки, който може да помогне - 0878 884 948. Издирвачите от русенската полиция, които работят по случая, отговарят на тел. 082 882 443 –2.
Ереева, която живее в гръцката столица Атина, но се прибрала у нас заради издирването на сина си, не можа да даде повече подробности около изчезването му.
Молбата на майката за помощ е споделена хиляди пъти само за часове. Роднини се опитват да я успокояват, че всичко вероятно ще свърши добре и младият мъж ще се прибере жив и здрав.
Според близки преди година Мирослав преживял любовна разлъка. За това напомня корицата на профила му в социалната мрежа Фейсбук, която е поставил на 6 ноември 2014-а. На нея е поставена снимка с текст Miss you - „Липсваш ми“. Няколко дни по-късно той е пуснал снимка с доста тъжни сентенции: „Ако не те обичат - не се моли за любов. Ако не ти вярват - не се оправдавай. Ако не те ценят - не се оправдавай".

Изчезна и шуменец

Полицията обяви за издирване и шуменец на 45 години. Пенко Банков Пенчев е висок 160 см, със слабо телосложение, с къса тъмна коса, високо чело, кафяви очи. Ходи леко прегърбен.


На 2 август по обяд е излязъл от дома си на ул. „Ген. Драгомиров“ и оттогава е в неизвестност. Пенчев не е много общителен, рядко контактува с непознати. Фъфли, като говори. Бил е облечен със сини дънки, тъмночервена риза с къс ръкав и обут с чехли, няколко номера по-големи от неговия.
Ченгетата молят всички, които имат информация за него, да се обадят в най-близкото полицейско управление или на телефон 112.

Иван ЗАЛЕВ

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама