Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/4916136 www.bgdnes.bg

Слави пуска Крисия за почивка

Иво АНГЕЛОВ

Голямата надежда на българската музика Крисия най-накрая ще има свободно време за почивка!


С личното благоволение на нейния откривател - телевизионния водещ Слави Трифонов, в края на този месец 11-годишното момиченце ще забрави за всички професионални ангажименти и ще се отдаде на пълен релакс и спокойствие.
Крисия, която имаше много динамична година, с безкрайна поредица от участия и други професионални проекти, ще почива заедно със семейството си.
"На 17 август заминаваме за курортен комплекс Албена, където ще бъдем цялото семейство. Ще отмаряме в 5-звезден хотел, откъдето любезно ни предложиха да им гостуваме. Ще останем там цяла седмица, за да можем всички да презаредим батериите. Честно казано, до последно имах съмнения дали ще намерим време за море тази година, но хубавото е, че ще се случи. Съобразихме се и с Крисия, която е много натоварена и заслужава най-накрая да си почине", коментира пред "България Днес" Марин Тодоров, баща на музикалното чудо.

Реклама


В момента Крисия заедно с цялото си семейство е в руския град Ялта, където участва на световноизвестния музикален конкурс "Детска нова вълна". Вчера делфини изтеглиха жребия за реда, по който участниците във фестивала ще изпълнят вторите си песни в музикалната надпревара. Българската представителка ще излезе първа на сцената. Топка с щ1 хвана за нея един от трите делфина в делфинариума в международния детски център "Артек" в Русия.


Ден по-рано победителят от миналогодишното издание на конкурса изтегли жребия за първия конкурсен ден - 11 август. В него Крисия ще представи ДПланетата на децата" пета поред. Втората й песен е руска - "Я бы хотела нарисовать мечту" на Юлия Началова.


Майката на българската призьорка от детската "Евровизия" Ангелина Попова е споделила с приятелите си във Фейсбук снимки от уникалното теглене на жребий от делфини с текста: "Ето го и нашия номер за втория конкурсен ден, дано този номер получим и от журито". 15-те музикални таланти от 12 държави от няколко дни репетират всеки ден по два пъти общите песни и танци. Още на втория ден след пристигането си 11-годишната Крисия се е сприятелила с останалите деца.
На фестивала се връчват три награди от жури, сред членовете на което е Филип Киркоров, а също и "Приз на зрителските симпатии". Конкурсът няма да има пряко излъчване по телевизията, записи от конкурсните и галаконцерта ще се излъчат на 28, 29 и 30 август по канал "Русия 1".

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама