Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/4920091 www.bgdnes.bg

Охрана с калашници пази Цеца

Иво АНГЕЛОВ

Въоръжени с калашници гардове ще охраняват най-голямата музикална звезда на Балканите - Цеца, по време на гостуването й в България, научи "България Днес".


На 21 август сръбската певица ще изнесе мегаконцерт на стадиона в Несебър. След Роби Уилямс това е най-очакваното музикално събитие у нас през годината.

Реклама

Организаторите са се погрижили Цеца да получи перфектни условия и затова е осигурена охрана около хотела й в красивия курортен град. Певачката ще пристигне в Несебър заедно с цялата си фамилия. Наред с децата си Велко и Анастасия сръбската звезда ще доведе у нас сестра си и нейното семейство.


Звездната фамилия ще бъде настанена луксозен хотел на родното крайбрежие, където е ангажиран цял етаж с панорамна гледка към Стария град на Несебър, който е част от Световното културно наследство на ЮНЕСКО. Внушителни гардове, най-вероятно от бившите тигри на Аркан, ще се погрижат тя да получи необходимото спокойствие, тъй като се очаква огромна фенска маса да се изсипе в Несебър за грандиозния концерт.


Певицата и нейните близки плануват да пристигнат за събитието няколко дни по-рано, както и да останат у нас за кратка почивка. Самата Цеца неведнъж е споменавала колко много харесва страната и красивата ни природа, затова сега ще използва възможността да покаже Българското Черноморие и на семейството си.
Цеца е предявила скромни претенции за престоя си в България, разкриха организаторите на концерта. Тя е пожелала преди и след концерта да получи по 5 бутилки с минерална вода. Задължително условие е живителната течност да е в стъклени бутилки, защото Цеца не пие от пластмасови шишета. Изпълнителката е поискала и бяло вино от Черна гора и сезонни плодове като пъпеш и диня.


Заради големия интерес към 5-часовото шоу ще бъдат пуснати в продажба още 3000 допълнителни билета от всички ценови категории. Билети за събитието можете да намерите в мрежата на Eventim в цялата страна, както и на касите на стадиона в Несебър. Цената на пропуските е от 30 до 50 лева.


Подгряващи изпълнители на Цеца ще бъдат родните певици Галена и Преслава, които ще изнесат едночасово съвместно шоу, както и колежката им Анелия, която ще се появи на сцената заедно с бенд от 12 души.

Реклама
Реклама
Реклама