Реклама
https://www.bgdnes.bg/18-plyus/article/4934912 www.bgdnes.bg

Кралица Рози спира секса

Терминаторката на карнавала в Рио ще държи мъжа си на сухо до старта на новото шоу на Самбадрома.
Във вените на пищната кралица Рози Барето тече кръвта на секса и латинотанците. Въпреки че е изключително страстна, 42-годишната латинофурия държи мъжа си далеч от семейното ложе.


"Искам да изригна като варел, пълен с тротил, на карнавала в Рио. С тази цел не правя секс с мъжа си. Трябва да набера възможно най-много страст и желание в тялото си. Това ми гарантира пълен успех и як купон по време на най-важното за мен събитие" - разказва пред чуждестранни медии разголената красавица.

Реклама


Рози се подготвя целогодишно за пищния празник. Секстигрицата има невероятно тяло и яки мускули. Благодарение на тях тя с гордост носи титлата Кралица Рози, както нейните фенове я наричат. Освен че не практикува секспози с мъжа си, Барето от 4 години е на безглутенова диета, не яде нищо сладко, нито пържено.
"Тренирам усърдно всеки ден, без да пропускам. Освен във фитнес залата задължително ходя и на самба" - разкрива яката мадама.


Карнавалът в Рио де Жанейро е най-важното събитие за голяма част от местното население. Школите по латинотанци целогодишно подготвят хореографиите и костюмите си.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама