Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/4935800 www.bgdnes.bg

Какво не й е наред на Анджелина?

Секссимволът на Холивуд Анджелина Джоли е съсипана от слуховете за развода й с Брад Пит и желанието на осиновената дъщеря Захира да напусне звездното семейство.


Актрисата със специален статут в Меката на киното изглежда потресаващо при последните си публични появи. 40-годишната дъщеря на кинолегендата Джон Войт е отслабнала до такава степен, че прилича на анорексичка. Анджи шокира феновете си с невзрачна визия и преуморен вид. Жилите й стърчат, капачките на колената й са изхвръкнали напред и всички дрехи й стоят като на закачалка. Гърчава и доста погрозняла, съпругата на Брад Пит не успя да скрие от медиите ужасяващия си вид, доста нетипичен за нея.


"Тя не спи, почти не яде. Непрекъснато е на снимки, ако не - пътува за някоя от благотворителните си каузи", разказват близки до Джоли. "Пуши като комин и вместо да намали цигарите, вече пафка почти по две кутии на ден. Явно нервите й идват в повече. Не може да се примири с факта, че любовта й с Пит е почти изчезнала, той не се прибира у дома, а Захира прави циркове с желанието да се върне при истинската си майка в родната си Кения", допълват те.
Медиите зад океана разкриват, че болестното състояние на Анджелина най-вероятно се дължи на операциите, които тя направи в последните години. "Няма как след 3 тежки хирургически интервенции в рамките на две години да очаквате тя да изглежда перфектно", коментират лекари. Звездата от "Томб Райдър" първо си премахна двете гърди, а след това и яйчниците, за да се предпази от рак на шийката и гърдите.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама