Реклама
https://www.bgdnes.bg/18-plyus/article/4938803 www.bgdnes.bg

Порно с Даниел Лойд

На Даниел Лойд определено не й върви в любовта. След като се разведе с футболиста Джейми О'Хара след куп изневери, сега получи поредния удар. Бившето й гадже Том Джимсън, с когото изкараха заедно няколко месеца, се опитва да продаде порно с нея.

ВНИМАНИЕ, ЧИТАТЕЛИ! Целия текст, снимки, още факти и интересни детайли ще публикуваме УТРЕ в хартиеното издание на "България днес"

Реклама

Бизнесменът е предложил две сексклипчета с моделката на най-тиражните таблоиди на Острова - "Сън" и "Съндей мирър". Той се срещнал с репортери на изданията, за да обсъдят продажбата на горещите кадри. Задържаният в Дубай за парична измама преди месец бизнесмен поискал между 150 000 и 200 000 паунда за кадрите.

"Не става дума за пари - аз просто не я харесвам", заявил Том пред "Мирър".
Потвърдил тази версия и пред "Сън".

"Нямам нужда от пари - изрепчил се Джимсън. - Не се нуждая от тях. Тя просто е една голяма п*тка! Много съм разстроен от начина, по който ме заряза! Освен това порното най-вероятно ще е от полза за кариерата й. Доста ще й помогне."
Според нов закон на Острова опитът за продажба на порно или изнудването с него попада под ударите на закона. Максималната присъда е до две години.

Даниел заряза Том, след като той бе арестуван в Дубай преди месец. Бизнесменът бе задържан заради обвинение, че е измамил местни търговци със 100 000 паунда. Джимсън бе освободен под гаранция, но Лойд не иска и да чуе за него повече. След като се разчу за сексвидеото им, Даниел постъпи в болница по спешност. Тя е била приета в лечебното заведение в събота през нощта, но се пази в тайна с какви симптоми.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама