Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/4938822 www.bgdnes.bg

Ето я бас китарата на Дамбовеца

Бизнесменът Пламен Стоянов-Дамбовеца извади на показ част от своя оръжеен арсенал. Под надслов "Бас китарата..." Дамбовеца публикува във Фейсбук своя снимка, на която държи заканително в ръце американска автоматична карабина М 16.

ВНИМАНИЕ ЧИТАТЕЛИ! Целия текст, още факти и интересни детайли ще публикуваме УТРЕ в хартиеното издание на "България Днес"

Прелюбопитното фото е направено във фитнес залата на огромното имение на бизнесмена. Там наблизо е и митичната "секретна стая"с оръжие, която спецченгета и агенти на ДАНС търсиха при зрелищния му арест през 2010 г. Помещението, в което се съхраняват документи и законно притежавани оръжия, така и не е намерено при продължилия 20 часа обиск. След като обвиненията срещу него отпаднаха, Стоянов сам показа блиндираната врата пред Сашо Диков, разказвайки с ирония за обиска. От отговорите му стана ясно, че там той съхранява законно притежаваните си оръжия и документи. Какви са по вид и бройка пушкалата Дамбовеца не уточни. До миналата седмица, когато си пусна снимка с щурмовия автомат в ръце. Фотосът с новата „бас китара" на Пламен Стоянов бързо предизвика фурор във Фейсбук. Само за два дни кадърът бе харесан и коментиран от няколко хиляди човека. Наред с призивите Дамбовеца премиер приятелите му започнаха да дават идеи как музикалният инструмент може да влезе в употреба. Очаквано повечето от тях посочиха като първи цели за бъдещото турне Народното събрание и Министерския съвет.
"Има 24 мърши за чистка в София!!!... Предлагам да изнесем поздравителен концерт в парламента. Всеки със своя си инструмент... С тази бас китара някой да посвири пред парламента. Да им изнесе един хубав концерт и да дойдат истински хора. А пък новите ще знаят, че има кой да им посвири и на тях, ако станат същите... След това да направим турне в страната", коментираха снимката приятелите на Дамбовеца.
В отговор на подканите Стоянов отхвърля офертата да се включи в политиката.
"Ние не сме отрепки и не ставаме за политици, прекалено мръсна работа е... ние ще им оказваме натиск!", написа бизнесменът, който след отпадането на обвиненията срещу него прекарва почти всяка свободна минута в социалните мрежи. Всеки ден той споделя десетки новини за ставащото у нас и по света в собствената си страница. Повечето от публикациите са придружени с коментари и призиви към хората да се опълчат на крадливите политици и критики към безумните действия и изказвания на прокуратурата и управляващите.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама