Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/4942636 www.bgdnes.bg

Ивана си прибра затворника

Малкия Канар излежа присъдата за наркотици и се върна при фолкзвездата

Добромир ДОБРЕВ

Фолкпевицата Ивана отново има мъж до себе си! Това е нейната стара любов Стоян Стоев, който бе пуснат от затвора преди 3 години, научи сензационно "България Днес" от близки до музикантите.

ВНИМАНИЕ, ЧИТАТЕЛИ! Целия текст, снимки, още факти и интересни детайли ще публикуваме УТРЕ в хартиеното издание на "България Днес"!


Двамата се крият и не искат да афишират връзката си. Не живеят постоянно заедно, но много често заспиват един до друг в общото легло. Барабанистът от оркестър "Канарите" и чалга изпълнителката много отдавна се залюбват за първи път, а връзката им минава през куп перипетии и раздели. Осъдителна присъда за наркоразпространение разделя двойката за почти 6 години. Днес историята сякаш има хепиенд. Винаги щом не пътуват по участия, Ивана и Стоян са заедно. Певицата грее от щастие и дори е стопила 16 кг в последно време.


Самата звезда от "Пайнер" наскоро отпусна душата си в интервю и призна, че има човек до нея, но по никакъв начин не пожелаваше да разкрие името му.
"Не съм сама. Имам връзка, не знам дали бих могла да я определя като сериозна. Срещам се с един мъж, приятно ни е заедно. Всеки си има своя живот, своите ангажименти. Срещаме се 2-3 пъти седмично и си говорим дълго. Пасваме си и в сексуално отношение", разкрива Ивана.
Примата в попфолка е разведена от почти 15 години, като отношенията й с бившия й съпруг Валентин са много лоши. Доскоро таткото на дъщеря й Теодора се заканваше със съд за попечителски права. Това накара Ивана още преди време да премести щерка си от школото в Айтос, като двете заживяха в Пловдив, откъдето е любовникът й Стоян, по-известен като Малкия Канар. От скоро Теди учи и живее в София, където Ивана й уреди чисто нов самостоятелен апартамент. 20-годишната щерка следва две висши образования - режисура и право. "България Днес" научи, че Теодора одобрява връзката на майка си със сочения за наркобарон на пловдивския квартал Столипиново Стоян.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама