Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/4944202 www.bgdnes.bg

Жената на Жоро Шопа сваля сутиена

Соченият за дясна ръка на Кокаиновия крал Евелин Банев-Брендо - Георги Семерджиев - Жоро Шопа, се перчи със секси половинка. Благоверната на Шопа – Нина, лъсна без бельо в тузарско заведение. Тя не се притеснявала да излезе от вкъщи без сутиен, макар да знаела, че ще прикове мъжките погледи към пазвата си. Обича да го прави, защото така се чувствала като Виктория Бекъм, която показва най-милото си в името на модата. 

Нина Семерджиева организирала женска вечер в столичен клуб. Тя се пременила със сатенен панталон от известна марка, а отгоре разчитала само на ефирен розов потник. През него всички посетители на заведението успели да видят стърчащите зърна на мутренската съпруга. Тя привличала вниманието и с грамадните си аксесоари, с които се закичила. Нина сложила няколко обемни гривни, пръстени, колие и украшение за глава.
Жената на Шопа обичала изисканите места, където можела да се отърка в хайлайфа. На купона тя отпивала от чаша с уиски и пушела безнаказано от любимите си цигари. Нина била свикнала на охолен живот и заради възможностите на мъжа си му прощавала доста прегрешения. 


Наскоро стана ясно, че само една от роклите на Семерджиева струвала 20 бона. Половинката на Жоро Шопа имала неблагоразумието да остави току-що закупената си рокля в лъскавия си джип "Инфинити", който в края на м.г. станал плячка на автоджамбази. Нина се побъркала от яд, защото със специално подбрания тоалет трябвало да се появи на официално тържество след два дни.

Мъжът й впрегнал всичките си усилия и връзки в подземния свят, за да открие колата и роклята. Те не само му били оставени непокътнати на тиха софийска улица, а апашите отнесли и солидни глоби, задето се осмелили да посегнат на собствеността на приближените на Брендо. 


Жоро Шопа се отърва на косъм от смъртта през лятото на м.г., когато бе прострелян с 4 куршума пред хотела си "Мег" в столичния кв. "Лозенец". Според версиите около инцидента покушението е свързано с бизнеса на шефа му Брендо. Банев и Семерджиев са гъсти от дълги години, тъй като и двамата са от Тополовград. Дружбата им се подсилва от саможертвите, които Шопа прави. На няколко пъти той спасява живота на боса си и му става най-доверения човек.
Подобно на началника си Брендо, Жоро Шопа е фиктивно разведен със съпругата си, но все още живее с нея. Имат брак от 1987 г. и 3 деца - син Лоренцо на 27 години и близнаци на 7. Нина е близка приятелка с бившата съпруга на Брендо – Моника, и балдъзата му Десислава. Близките до фамилията смятали Нина за светица, тъй като в името на децата прощавала задявките на мъжа си с любовници.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама