Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/4946648 www.bgdnes.bg

Студенти барат Николета за късмет

Николета Лозанова го е ударила на разврат!
Плеймейтката премина всякакви граници преди две вечери в чалготеката на фолкпевеца Константин в Студентски град.

ВНИМАНИЕ, ЧИТАТЕЛИ! Целия текст и още пикантни подробности може да видите само в печатното издание на вестник "България Днес". 

В компанията на близката си дружка Андреа НиЛо вилня цяла нощ, показвайки плът пред прехласнатите погледи на загорели студенти.
Чалгарката и плеймейтката празнуваха рожден ден на прочут стилист и техен близък приятел, докато неусетно около тях се събра групичка от свежи младоци, готови да дадат всичко от себе си, за да получат малко интерес от силиконките.
Обърнала вече няколко питиета, Лозанова удостои с внимание всеки, дръзнал да се доближи до нея, и дори се хвърли на врата на няколко от 20-годишните момченца, чиито колене бързо омекнаха от допира им с НиЛо.
Докато бившият съпруг на Лозанов - Валери Божинов, все още се съвзема от гей скандала, в който името му беше забъркано, моделката се е отдала на бурния нощен живот и хич не й пука какво преживява унизеният футболист.
Напоследък НиЛо му е отпуснала края и често може да бъде видяна да вършее в някой столичен бар, а откакто се сдобриха с Андреа, двете са неразделни.
Безсънните нощи и нездравословният начин на живот вече са се отразили върху външния вид на моделката и лицето на Лозанова се е съсухрило, правейки я да изглежда поне 10 години по-възрастна.
Зложелателите на плеймейтката не се забавиха с критиката и изляха целия си негативизъм срещу нея.
"Сбръчкана е като стафида!" - отсичат столични злобари в мрежата.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама