Реклама
https://www.bgdnes.bg/sport/article/4946764 www.bgdnes.bg

Божинов аут от националния

Проблемите за Валери Божинов се нижат един след друг. След като бе забъркан в гей скандал у нас, сега за капак нападателят се и контузи.

ВНИМАНИЕ, ЧИТАТЕЛИ! Целия текст, снимки, още факти и интересни детайли ще публикуваме УТРЕ в хартиеното издание на "България Днес"!

Реклама

Той бе изритан жестоко по време на злополучния за "Партизан" мач реванш срещу БАТЕ (Борисов) в Белград. Българинът бе заменен още преди почивката, а впоследствие тимът му спечели с 2:1. Това обаче се оказа недостатъчно и "гробарите" няма да играят в най-комерсиалния турнир, а отиват в Лига Европа.

След двубоя Валери показа глезена на левия си крак, който е с огромен син оток. Днес трябва да стане ясно окончателно какво е здравословното състояние на българския национал. Той бе сред повиканите от Ивайло Петев за европейските квалификации срещу Норвегия и Италия. За момента обаче Божинов виси със страшна сила.


Това по всяка вероятност ще накара Петев да повика спешно нов нападател. Най-вероятният заместник на Божинов в атаката ще бъде Андрей Гълъбинов, който рита във втородивизионния италиански тим "Новара". Надеждите са все пак Валери да няма увредени връзки и да може да се възстанови поне за мача с италианците на 6 септември.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама