Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/4948504 www.bgdnes.bg

Пази се, Том, към теб летят сексбомби!

Одъртелият Том Джоунс постоянно разсъблича и разпалва до полуда фенките си. Докато пее, жените все още го замерват с бельо, което съдържа развратни интимни покани.


Идолът на стари и млади продължава да възбужда окото на аудиторията. В знак на признателност и любов разгорещени лелки мятат бикините си по хитовия изпълнител. С надеждата, че той ще им обърне внимание и ще ги покани на среща, баби и внучки пишат послания по гащите си и ги запращат директно на сцената. Оскъдни прашки или шарени кюлоти, всичко, което може да изпрати намек за секс до изпълнителя, е изстреляно по него.


Хиляди екзалтирани фенки присъстват на концерт на изпълнителя по време на фестивал в Есекс. На сцената застарелият идол изпълни едни от най-емблематичните си хитове. Докато звучат песни като "Сексбомб" и "Дилайла", тълпата дере гърла заедно с Том Джоунс. 75-годишният изпълнител пълни сърцата и мечтите на фенките си така, както и през 60-те години на миналия век. Оттогава до ден днешен Том Джоунс е един от най-желаните мъже в света.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама