Реклама
https://www.bgdnes.bg/sport/article/4951183 www.bgdnes.bg

Моуриньо като Рибейро

Мениджърът на "Челси" Жозе Моуриньо явно е прихванал нещо от своя добър приятел Бруно Рибейро, защото започва да ниже резил след резил в шампионата. Единият португалец провали "Лудогорец" в Шампионската лига и Суперкупата, започна със загуба в "А" група и логично бе уволнен.

ВНИМАНИЕ, ЧИТАТЕЛИ! Целия текст, снимки, още факти и интересни детайли ще публикуваме УТРЕ в хартиеното издание на "България Днес"!

Специалния също стартира ужасяващо кампанията за "сините" от Лондон, които имат да защитават титлата си. Те загубиха шокиращо на "Стамфорд Бридж" и от "Кристъл Палас" с 1:2. Мачът бе под номер 100 на този стадион за Жозе Моуриньо и негов 200 в Премиършип като мениджър. "Челси" губи втори мач за 4 кръга от началото на сезона, колкото поражения допусна тима за цялата минала година.
"Съперникът ни имаше късмет, но го заслужаваше. Реферът направи голяма грешка. Чиста дузпа за нас при 0:0 и определено това оказа влияние върху резултата. Става дума за ситуацията със Зума, която гледах още на почивката по телевизията", оправда се Моуриньо.


"Ние имаме 8 точки по-малко от лидера и седем, шест и пет от останалите. В други първенства щях да кажа "играта свърши", но това е Висшата лига. Четири точки от четири мача е много лош старт. Не съм щастлив. На няколко мои футболисти индивидуалното представяне беше далеч от добро. Виня себе си, че не замених един от тях, а го оставих 90 минути. Когато направих третата смяна, осъзнах, че се нуждая и от четвърта, а нямам право на такава", проплака португалецът. Моуриньо отказа да назове името на четвъртия грешник, но медиите в Англия са категорични, че става дума за десния бек Бранислав Иванович. Именно сърбинът е нарочен от Жозе заради слуховете за връзка между него и докторката на отбора Ева Карнейро.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама