Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/4951326 www.bgdnes.bg

И брадърката Никита нашарила Колизеума Тя и Боби Ръгбиста се подписали две години преди Джизъса

Татуираната Никита Милена Джонсън от "Биг брадър" и гаджето й Борислав Борисов, известен и просто като Боби Ръгбиста, са оставили своя отпечатък върху стените на Колизеума в Рим. Това става ясно след почти "археологически" разкопки в профила на Борислав във Фейсбук.

ВНИМАНИЕ, ЧИТАТЕЛИ! Целия текст, още факти и интересни детайли можете да прочетете само в хартиеното издание на вестник "България Днес".

 Любопитната случка е от ваканцията им във Вечния град преди две години. Античният амфитеатър в италианската столица е посетен от двойката, която отбелязва събитието с фотос във Фейсбук. Следващият кадър е доста многозначителен - надпис с маркер, на който се чете - "И ние бехме тук, полицията в Рим е по-зле от българската". Очевидно Боби и Никита са направили това, което вършат и други вандали туристи - да оставят своя отпечатък върху древните руини. Такъв пишман турист във Вечния град беше и популярният ни плейбой футболист Благой Георгиев, който беше хванат да дращи с копейка по стената на Колизеума своите инициали и на любимата си татарска красавица Есмер, с която скоро ще се жени. Провалът на мисията бе съпроводен и с последвало публично разпъване на кръст на Джизъса, който междувременно беше прекръстен от зевзеците на Благо Колизеума. Недоволен от отношението на българските медии, които не оцениха писателските му пориви, Благой Георгиев премести предстоящата си на 4 септември сватба от родното Черноморие в Москва.
Боби и Никита също като Благо и Есмер се обичат пламенно. Докато татуираната красавица е в "Биг брадър" и печели симпатиите на зрителите, спортистът не си губи времето. Той организира благотворителна кампания за закупуване на линейка за недоносени бебета.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама