Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/4951358 www.bgdnes.bg

Кали се пъчи с нов бюст Фолкпевицата се тунингова след третото дете, по-секси от всякога

Фолкпевицата Кали е преживяла шокираща метаморфоза.
Изпълнителката, която скоро ще чукне 40 години, е сменила силиконовите си имланти и е свалила десетина килца, които бе натрупала преди и след раждането на третия си син - Александър. В момента чалгарката изглежда по-добре от всякога.

ВНИМАНИЕ, ЧИТАТЕЛИ! Целия текст, още снимки и интересни подробности може видите само в печатното издание на вестник "България Днес". 

На последната си фотосесия Кали показа чисто новия си бюст и визия, с която изненада дори и най-върлите си почитатели. Винаги естествената и непринудена, устатата певачка този път се разголи и показа най-доброто от себе си, което накара много от феновете й да се съмняват дали освен гърдите многодетната майка не е коригирала и лицето си.
"Колко деца каза, че имаш? Това е измама! Изглеждаш зашеметяващо" - гласят коментарите в мрежата.
Фолкпевицата за известно време се скри от медийното пространство и твърдеше, че се е отдала изцяло на семейството си. По всичко личи, че покрай грижите за трите деца Кали е намерила време и за външния си вид, а крайният резултат е шокиращ.
След кратко затишие фолкпевицата се завърна на музикалната сцена в края на летния сезон с дует с колежката си Емануела. Любимата на Митко Динев преди няколко месеца напусна музикална компания "Ара мюзик" и според слуховете в момента се готви да подпише договор с конкуренцията, а Кали й е обещала да направи всичко възможно да я уреди в редиците на "Пайнер".

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама