Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/4951366 www.bgdnes.bg

Жената на Таки доведе сина му Още не съм си видял внучето, каза бащата на Христофорос

Половинката на сочения за наркобос Христофорос Аманатидис-Таки се прибра в България с първородния им син.
Бившата моделка Боряна Шехтова от няколко дни насам е в родината с четиримесечнoто бебе, научи "България Днес".
Боряна дари с наследник митичния бос в края на април тази година.

ВНИМАНИЕ, ЧИТАТЕЛИ! Целия текст, още ексклузивни снимки и подробности по темата можете да прочетете само в печатното издание на вестник "България Днес". 

Реклама

Раждането бе сред най-пазените тайни в обкръжението на Таки, който според запознати живее в Дубай с любимата си. Слуховете гласят, че бебето е кръстено на дядо си и носи благозвучното име Николай.


За бебето на Христофорос първо разкри именно баща му - президентът на ФК "Люлин" Никос Аманатидис. Въпреки че Шехтова е от около седмица в България, Никос все още не се е срещнал внука си, призна самият дядо.
"Не, все още не съм видял бебето" - бе лаконичен Аманатидис пред "България Днес".
Нашите топпапараци заснеха жената на митичния бос в компанията на близначката й Анна в центъра на София тези дни. Двете дами се отдадоха на шопинг из скъпарските магазини в столицата.
След като прекара половин час в един от най-лъскавите бутици, Шехтова се появи с покупки от световноизвестна марка дрехи и аксесоари. Бившата моделка бе напазарувала за сина си Николай, след което се качи в огромен джип, където сестра й търпеливо я чакаше.
Боряна е в перфектна форма и по нищо не личи, че само преди четири месеца е родила първото си дете. Според слуховете блондинката нито за миг не е останала да гледа сама синчето си и в дома й в Дубай има цяла армия от гувернантки, които търчат около милионерския наследник.
Със стъпването на Боряна на родна земя столични злобари започнаха да клюкарстват по адрес на любимата на Таки. Според злите езици у нас Шехтова го е ударила на живот и обикаля нощните заведения, докато има малко свобода, далеч от властния Христофорос.
Моделката вече е показала сина си на своята рода, но странно, бащата на Таки все още не е зърнал внучето си, което дори е кръстено на него.
Преди време пред вестника Никос заяви, че няма търпение да види бебето на сина си и се чувства щастлив от факта, че съвсем скоро ще има тази възможност.
По всичко личи, че Шехтова е пристигнала у нас, за да подготви приближените до Таки за завръщането на митичния бос.

Христофорос се връща

Таки e поредният кримигерой, който спечели войната с Темида. След като години наред той бе разследван като тартор на страховитата банда на „Чуковете“ за наркоразпространение, грабежи и побои, както "България Днес" първи съобщи, наскоро прокуратурата прекрати обвиненията срещу него поради липса на достатъчно доказателства. Таки се измъкна по общо три обвинения.
Сега ъндърграундът в София и страната е в паника, защото не се знае какво ще предприеме Таки, като се върне у нас. Босът беше сочен като ръководител на една от зловещите банди на „Чуковете“, които безмилостно се разправяха с конкуренцията. Дали това сега ще се повтори, Таки ще иска да си върне загубените територии и влияние, предстои да видим. Според баща му обаче Христофорос е станал по-улегнал и вече не му се забърквало в опасни схеми.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама