Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/4951643 www.bgdnes.bg

Фалконът на Борисов пак аварира, колесниците не се прибраха

Правителственият самолет, на който пътува министър-председателят Бойко Борисов, кацна на летището във Варна, съобщиха от правителствената информационна служба.

Екипажът на правителственият авиоотряд е изчакал горивото да изгори и се върнал обратно на летище "Варна".

Реклама

Правителственият самолет "Фалкон", в който пътува премиерът Бойко Борисов не успя да кацне на Летище Пловдив - трите колесника не са се отворили. Самолетът кръжеше над Летище "Варна", защото трябва да бъде изразходено цялото гориво в самолета, за да кацне. Това е пореден инцидент с правителствения самолет.

На 11-ти февруари, тази година правителственият самолет на премиера Бойко Борисов е създал технически проблем по време на полета. Проблемът е възникнал малко след излитането на самолета за Брюксел. В момента самолетът с българския премиер кръжи във въздуха над столицата с цел да се изразходи горивото и да се предизвика аварийно кацане.
Полетът на министър-председателя до Брюксел е свързан със заседанието на Европейския съвет, по време на което държавните и правителствени ръководители на държавите-членки на ЕС ще обсъдят темите за борбата с тероризма и ситуацията в Украйна.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама