Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/4952960 www.bgdnes.bg

Меган Фокс с големите цици Бразилката Клаудия показва по-доброто тяло на холивудската звезда



Най-съблазнителната холивудска звезда Меган Фокс има двойничка.
Актрисата, станала известна с филма "Трансформърс", е изместена от секси класациите от доста по-младата Клаудия Аленде. Пищната бразилка прави всичко по силите си да стане по-известна от холивудската звезда. Клаудия успява да събере 1,2 млн. харесвания в социалните мрежи благодарение на факта, че изглежда досущ като Меган Фокс. Фенове на двете брюнетки смятат, че новоизлюпената сексбомба е много по-красива от наскоро развелата се Меган. Снимките, които секси бразилката пуска в социалните мрежи, са доста пиперливи. Освен месести джуки хубавицата не пропуска да покаже и невероятно големите си цици. Оказва се, че Клаудия наистина има доста по-пищни форми от тези на Меган.


Според запознати двете раждания и последвалият развод действат пагубно на Меган Фокс. Доскоро смятаната за една от най-сексапилните жени в света започва стремглаво да изостава в класациите. Феновете на Меган започват да агитират двойничката й да се снима като нейна дубльорка в секссцените.

Реклама


"Искам да гледам Меган на екран, тя ми е любимата актриса. Но циците на Клаудия са много по-големи от нейните, затова нека я замества в секссцени на предстоящите й снимки", пише възбуден последовател на двете хубавици.
Клаудия Аленде има доста пластични операции. Макар и само на 22, бразилката се подлага на редица интервенции, без да признава директно за нито една от тях. Единственото, с което се хвали, е якият й задник, който е изцяло натурален. Някои от феновете на Меган Фокс са категорично против популяризирането на псевдодвойничката й. Те злословят, че Клаудия умишлено си прави операции, за да прилича на идола им.


"Тази не може да стъпи и на малкия пръст на любимката ни. Погледнете само колко е изкуствена" - написа под снимките на Аленде разярена почитателка.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама