Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/4953082 www.bgdnes.bg

Участникът в "Биг брадър" Пламен Кючуков- Пацо: Правих оргия с брадърката Силвия

Звездата от един от първите сезони на "Биг брадър" Панайот Кючуков-Пацо разкри, че е участвал в групов секс с една от новите обитателки на къщата. Става въпрос за габровката Силвия Юрукова. В оргията участвали също приятелка на 26-годишната Силвия и авер на Пацо. Пацо обаче си харесал приятелката на Силвия и не се стигнало до размяна на партньорите.
Пред "България Днес" Панайот разкрива детайли около аферите си, които могат да накарат публиката да забрави завинаги Митьо Пищова.

- Пацо, защо не стигнахте до секс със Силвия, която се рекламира като топлес модел и мечта за всеки мъж?
- Силвия има хубави гърди и дупе, но иначе не е нищо особено. Видял съм 2 и 200 в секса и знам какво говоря. Познавам се лично и с друга от участничките - родената в Луковит ромка Ирена Петрова. Тя работи като стриптийзьорка в Стара Загора, а аз имах афера с нейна колежка. С нея не бих искал да имам нищо общо, тъй като устата й мирише лошо.

Реклама


- Има ли друга участничка, която не ви харесва?
- Да, това е татуираната Никита Джонсън, която е гадже на преминалия през "Биг брадър" ръгбист Борислав. Грозна работа. Ако я видя по тъмно, сигурно ще ми побелее косата от ужас и след това ще трябва да ходя да ми леят куршум.


- А какво е мнението ви за сезона като цяло?
- Рано е да се правят оценки, тъй като още никой не е показал нищо.


- Скандалът обаче беше налице още от старта заради думите на Кристиян Стойков, че е преспал с футболния национал Валери Божинов и бившето гадже на Азис Ники Китаеца?
- Честно казано, не вярвам въпросното лице да е имало отношения с Божинов, но както се казва - във всяка лъжа или слух има зрънце истина. В случая е напълно възможно Кристиян да е имал отношения с Китаеца, тъй като работеше за неговата звукозаписна фирма. Те двамата си знаят най-добре.


- Вашите постижения в любовта също будят сериозно възхищение, но не смятате ли да се обвържете сериозно?
- Наскоро прекратих една дълга по моите стандарти връзка, която продължи цели пет месеца, но в крайна сметка нищо не стана и се разделихме. Рекордът ми е една година, но живеехме в различни градове и на практика се виждахме с въпросното момиче рядко. Може би 30-40 пъти. След такива периоди на дълги обвързвания обичам да се забавлявам с приятелки, като повечето са от тези с екстри. Няма какво да се правя на скромен - взел съм много от живота и не смятам да се спирам. Наскоро прочетох, че съм забил мацка номер 548. Честно казано, и аз не им знам бройката вече. Затова започнах да ги снимам. Вече имам над 180 порноклипчета в телефона.


- Момичетата, които снимате, наясно ли са с това?
- Абсолютно. Не правя тайни записи. Всичко е ясно и на показ. Виждат се лицата на момичетата, не само телата. Разбира се, никога няма да станат публично достояние и в този смисъл те могат да бъдат спокойни.


- Добре, но ако загубите телефона си, ще стане страхотен скандал. Надявам се, прехвърляте клипчетата на сигурно място?
- Да, взел съм мерки. Сега е моментът да благодаря на "Биг брадър", че ме направи известен и толкова успешен сред жените.

Реклама


- "Биг брадър" тече и вече може спокойно да се говори какви са успешните тактики за успех на кастинга. Каква беше вашата тайна?
- Явих се с ясното намерение да попадна сред участниците. Аз съм много добър психолог. Знаех, че за да ме забележат, трябва да се държа нестандартно и противно на очакванията. Още на първия кръг на пресявките привлякох вниманието на журито, като вдигнах скандал на един от участниците. Обиждах го за недостатъците му. Той се ядоса и си тръгна, но аз бях постигнал целта си. Впоследствие се оказа, че той е бил доста сериозен бизнесмен, а отвън го е чакала колата с охраната му. По-късно ми казаха, че са били сериозно притеснени за мен. На финалния кръг в София най-много с нас си общуваше Радослав Тушев, който тогава беше на по-ниско ниво в йерархията. Забелязах, че другите участници се държат любезно с него, като очакваха с това да предизвикат симпатията му. Аз обаче избрах друга тактика. Почти се скарахме публично, но това се оказа положително за мен, защото бях първа селекция. Знаех, че няма как да спечеля и затова бях себе си вътре и се позабавлявах страхотно.


- Как бихте определили тазгодишния награден фонд на предаването от 50 000 лева?
- С една дума - мършав. В други години парите бяха доста сериозни, но обяснението ми е, че сега голямата сума е заделена за хонорари на участниците във "ВИП брадър". Съветът ми към участниците е да си изиграят добре картите и да се възползват максимално от престоя си в къщата, а пари ще спечелят след това.


- Вие ще участвате ли под някаква форма в новия сезон?
- Не са ме търсили, което е жалко, защото аз съм лицето на "Биг брадър" в България. Всички знаят кой е Пацо. Дори победителите вече никой не ги помни, но мен не са ме забравили. Славата ми действа като наркотик и може би затова никога няма да напусна България. Сестра ми живее в Италия постоянно. Тя е DJ, непрекъснато пътува и пуска музика на най-големите партита в световни курорти. Бил съм при нея, но не се чувствам добре в чужбина. Там Пацо е никой, докато в България всеки го познава. Където и да отида, хората ме поздравяват, снимат се с мен и искрено ми се радват.


- Завършвате второто си висше образование, което този път е с икономическа и инженерна насоченост. Обмисляте ли кариера в енергетиката?

- Да, през септември ми предстои да защитя дипломна работа в Габровския технически университет. Специалността ми е "Индустриален мениджмънт". Първото ми висше е по социални дейности в Тракийския университет. Не съм сигурен, че искам да правя кариера в стопанската сфера. Ако вляза в енергетиката, то няма да мога да продължа да си живея бохемски, а аз това харесвам. Едва на 32 години съм и ми се живее. Гледам как живеят приятелите ми, които работят, и, честно казано, не ми харесва. Докато те чакат края на работната седмица, аз си купонясвам в Слънчев бряг. Харесвам много и София, защото градът никога не спи. Аз съм си провинциалист, но обичам столицата именно заради шума и лудницата навсякъде. Студентски град ми е любим, защото там е дискотеката на Коцето, с когото сме близки.


- А от футбол интересувате ли се като бивш играч. Какъв е коментарът ви за ситуацията около ЦСКА?
- Не мога да бъда недоволен като трето поколение левскар. Ще ми липсва тръпката от вечното дерби. Прогнозата ми е, че ще е за дълго. Не вярвам ЦСКА да спечели промоция бързо. Дори смятам, че няма да станат първи във "В" група през този сезон. За съжаление според мен и "Лудогорец" тръгва надолу. Взеха се много насериозно и всичко ще свърши.

Реклама
Реклама
Реклама