Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/4953307 www.bgdnes.bg

Кунева: Никога не е имало различно мнение, че РБ трябва да е единен политически субект

Срещата между петте партии от РБ беше много позитивна. Това каза пред журналисти вицепремиерът и председател на ДБГ Меглена Кунева, предаде репортер на Агенция „Фокус". Кунева благодари на всички колеги, които са присъствали на срещата. „Всичко е наред", увери тя. На въпрос защо Радан Кънев не се е явил на заседанието Кунева коментира: „Петър Москов беше горе. Не виждам нищо странно в това".

Във връзка с това кога партиите ще подпишат споразумение за единна регистрация Кунева посочи: „В броени часове, но сме съвсем от към безопасната страна на споразумението за единна регистрация, а това е нещо, в което никога не съм се съмнявала". По думите й, никога не е имало различно мнение, че РБ трябва да е единен политически субект и според нея затова коалицията трябва да се придържа към учредителното споразумение и всички органи да работят.

„Не е въпрос само за председател, а да има всички органи, както париите имат. Вървим към един нормален политически, демократичен субект. Дали ще стане до месец това? Нека да спрем дотук и ще продължим по-нататък", допълни Кунева.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама