Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/4955223 www.bgdnes.bg

Фолкпевицата Кали: Гърдите ми пречат

Иво АНГЕЛОВ

- Кали, в суперформа си! Каква е тайната ти за секси тяло?


- Всяка сутрин ставам рано и с една приятелка тичаме в Южния парк в София с канго джъмпс обувки и е много забавно. Правим упражнения. През последните 3 месеца пък поддържах форма с ремонта, който правих вкъщи. Специализирах се във всичко, което повечето български майстори умеят да правят. Децата ще започнат учебната година в чисто нови стаи - цветни и красиви.


- Боядисва ли? Шпаклова ли?


- Всичко, което се случваше, беше моя идея. Давах инструкции как да се устрои жилището, колко големи да са стаите, къде какъв бетон да има. Участвах във всеки един процес. Дори пренасях огромна камара багаж от едно място на друго. Все още имам неща в кашони, които трябва да извадя.

Реклама


- През годините си изградила образа на мъжко момиче, което не се плаши от никакви предизвикателства. Това тежи ли ти?


- Отскоро започнах да се изявявам като автор на статии в един сайт. Една от последните ми теми е защо мъжко момиче трябва да звучи гордо, а женско момче - обидно. Аз съм жена и не бягам от този полов белег, но просто има много неща, с които мога да се справя и по-добре от много мъже.


- Мъжете масово се плашат от силни жени.


- Да се плашат, това си е тяхна работа. Но да не ми викат мъжко момиче, защото съм си женско момиче. За мен нещата никога не са се делели на мъжки и женски, а на неща, правени от едни или други хора. Трудно е да променим създадените през годините клишета. Любимото ми на мен е да съм независима.


- Тече ли емоционална подготовка сред децата ти за новата учебна година?


- Момчетата прекараха цялото лято с татковците си. Това е много хубаво, защото имаха възможност да получат чисто мъжки примери в живота. Не че аз не мога да им ги дам, но друго си е да го направи бащата. Успях да ги изненадам, когато се прибраха и видяха дома променен. Всички много се зарадваха. Малко съжалявам, че не ги направих част от този ремонт. Тази година - изненада, но в следващия ремонт ще участват. Подготовката за учебната година е приключила, остава само да се купят тетрадки и учебни помагала за Марк, средния ми син. За тази задача се разбрахме с баща му той да се ангажира. По-готино ще им е на двамата да го направят.


- С бащите на децата си в какви отношения си?

Реклама


- В супер отношения сме. Няма драма. Даже се разбираме по-добро, отколкото като живеехме заедно. Много са готини всички и помагат. Винаги може още, от момента на раздялата досега винаги съм оставяла нещата на тяхна лична преценка - кой как да даде от времето си.


- В информационния поток се появи твърдението, че си си сложила нов бюст. Истина или лъжа?


- Не съм си сложила никакъв бюст - ни нов, ни стар. Много бих искала да разполагам с време и средства, за да намаля гръдната си обиколка. Аз съм спортна натура и това, което имам, малко ме спира да се движа активно. Пречи ми и ми създава дискомфорт. Не е за мен големият бюст.


- В момента много вървежен е дуетът ти с Емануела "Хайде, вдигни й". Как се решихте да пеете заедно?


- Аз доста време работя с композитора Николай Пашев. Получи се добра колаборация между мен и него. Направените неща с него ми доставят удоволствие да ги пея. Усещам желание нова песен да я изпълня по няколко пъти. Получи се едно наслагване на добри парчета. Така стана, че всеки път надграждахме. Напоследък е много модерно да има дуети - не само в България, но и по света. Чудих се с кого - Фики и Галин са преекспонирани в нашия жанр, защото са много актуални. И освен че ми казват, че съм мъжко момиче, все не искам да съм като другите и да съм наопаки. Пробвах с някои изпълнители с добри гласове, но не са сред топимената, които са комерсиални. Когато правиш продукция, трябва да мислиш как да я продадеш. Ако се бях хванала с някой от топимената, хората щяха да говорят, че съм го направила, за да успея. А аз не обичам да чувам такива неща за себе си.
Не ми беше трудно да се сетя за Емануела. С нея винаги сме били в добри отношения - преди, сега, преди да бъде популярна. Замислих се колко сме еднакви за някои неща - аз имам 3 деца от 3-ма мъже, тя има 2 деца от 2-ма мъже, но пък се е женила 3 пъти. Тя скандална, аз скандална в личния живот. За съжаление хората се интересуват с кого си лягаш, а не каква музика правиш. Беше голяма закачка и провокация да направим това парче. Получи се много готино - и двете сме шашави, хората ни обичат.


- Очакваш ли Слави Трифонов, с когото работеше заедно в миналото, да те покани на мегаконцерта на "Ку-ку бенд" на 25 септември на Националния стадион "Васил Левски"?


- Би било добре и бих се радвала да съм част от това събитие, но ако не съм поканена, това не ме кара да бъда негативна. Аз не забравям кой какво е направил за мен и отново мога да се насладя на това, което те показаха. Огромен професионализъм, огромно шоу. С изключение на Лили Иванова няма друг, който може да направи нещо подобно на сцената. Слави е велик човек! Не знам защо не ме е поканил, но ние нямаме съвместна песен. Албумът "4-4-2" е един от най-продаваните у нас. Може и да не се е сетил, може да не вижда как сюжетно да пасна на концерта. Софи Маринова е там, защото имат дуети. Другите са му били беквокалистки. Слави винаги е ценял моя талант и затова ме е създал. Аз съм един от първите "продукти" на музикална компания БМК.


- Като бивша участничка в "Биг брадър" следиш ли тазгодишното издание на риалити шоуто?


- Гледам го. Гледам и коментарите във Фейсбук, че е нещо, което не бива да се излъчва и нацията затъпява. Аз казвам: щом го продават, значи има кой да го купува. Никой търговец няма да продава нещо, което не се купува. Единственото, което ме дразни, е, че сюжетните линии вътре са същите, каквито бяха при нас. Много еднакви. Малко ми е трудно сега да гледам това шоу, след като вече бях вътре. Когато вече знам нещо, но няма да го казвам заради коректно отношение към продуцентите, много ми е трудно да коментирам. И затова няма да ме видите като коментатор в студиото през този сезон. Изумява ме, че т.нар. ВИП-ове и обикновените хора на практика са еднакви в ситуациите, в които ги поставят. Много рядко може да видиш някой с аристократично поведение. Аз мога да направя препратка от всеки един от нашия сезон към това, което гледам в сегашния сезон.
В това шоу демонстрираме първите си и най-необходими потребности - защита, ядене, секс. Не можем да преминем на по-високо ниво. Това шоу изкарва в хората първичните инстинкти. Няма как да покажеш нещо духовно. Когато казваме, че "Биг брадър" е отражение на нацията, нека хората да не се обиждат - това е отражение на начина на живота на българина. Ние се борим за хляба си. Когато не мислим за прехраната си и постигнем сигурност, ще насочим мислите си за изкуство, театър, опера и образование. Необразован народ се управлява най-лесно. Гледайте шоуто, но вместо да псувате, се замислете дали искате да живеете по този начин. Аз съм си вадила поука от това шоу.
Примерно Кристиян. Защо наговори такива неща за Валери Божинов? Слава ли иска? Да е по-конвертируем ли? Всичко е, за да има хляб. Хората масово сме на този принцип.

Реклама
Реклама
Реклама