Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/4957304 www.bgdnes.bg

Майката на Том Круз отвлечена за отмъщение

Опасни сектанти отвличат майката на Том Круз и чрез нея изнудват голямата холивудска звезда.
Жълтата преса в САЩ е категорична, че още през пролетта се губят следите на 78-годишната Мери Ли, която продължава да е в неизвестност. Възрастната дама за последно е видяна на Великден в Центъра по сциентология в Ел Ей. Това е църквата, която синът й посещава от години и минава за един от най-изтъкнатите сциентолози. Религиозната организация е създадена от американския писател-фантаст Лафайет Рон Хъбард в средата на ХХ век. Тя отрича всичките религии по света и издига на пиедестал личността на нейния основател. Тоталитарният култ действа само в Щатите, където законодателството е либерално към сектите.


"След месата в сциентоложката църква през пролетта Мери Ли потъва вдън земя. Никой не я е виждал и няма нейна публична поява, което не е обичайно за нея", коментират таблоидите отвъд Океана. "Възможната причина за мистериозното изчезване е свързано с Том Круз и намерението му да се откаже от сциентологията. След краха на брака с Кейти Холмс, която го заряза именно заради шаманите в църквата, той изпитва криза на вярата си, изповядвана от него вече четвърт век", допълват печатните издания. Актьорът и пиарите му отказват коментар по темата.
Звездата от "Невъзможна мисия" е силно привързан към майка си, която го отглежда сама. Баща му ги изоставя, когато Том е още дете. Заклетата католичка Мери Ли възпитава сина си в каноните на религията и даже мечтае един ден той да стане свещеник.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама