Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/4958142 www.bgdnes.bg

Двама младежи на по 25 години загинаха при тежка катастрофа край Петрич

Двама младежи загинаха тази нощ при жестока катастрофа край град Петрич, водачът на лекия автомобил е невредим, но в шок, предаде БГНЕС.

Сигналът за пътния инцидент е подаден в 23.10 часа снощи от пътя Петрич - село Първомай. Лек автомобил „Фолксваген”, управляван от 25-годишния Мирослав З. е самокатастрофирал край крайпътното заведение „Сондата”, намиращо се на 3 километра след Петрич. Лекият автомобил се е блъснал в товарен, който бил спрял край пътя, тъй като аварирал. Работи се и по версията, че „Камаз”-ът е завивал, но това ще установяват следствените органи.

Реклама

При удара на място загиват пътуващите в автомобила Илиян П. и Георги С., и двамата на по 25 години. Водачът на леката кола е без сериозни наранявания, но изпаднал в шок. Пожарникари са рязали ламарините на автомобила, за да извадят двамата загинали, които са от Петрич.

По неофициална информация, загиналите са следвали медицина, а Илиян е син на фамилия лекари от Петрич.

По случая в Районна прокуратура-Петрич е образувано досъдебно производство. Така жертвите по пътищата на страната в рамките на 20 часа вчера станаха четири. Към 4 часа вчера сутринта мъж и жена изгоряха при катастрофа на АМ „Тракия” в района на град Чирпан.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама