Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/4958592 www.bgdnes.bg

Арестуваха мнимата изнасилена от Крупник

45-годишната Йорданка от Крупник е арестувана, след като вчера стана ясно, че жалбата и за изнасилване е скалъпена лъжа, съобщи struma.com. Жената ще отговаря за гаврата с полицията, чиито служители три дни разпитваха цялото село, за разпитите на заподозрени лица и за паниката, която създаде с ужасяващата си история, която разказа.

Йорданка, която работи в дом за възрастни хора вдигна ченгетата на крак, твърдейки, че заварила двама маскирани крадци в дома си, които откраднали злато и дрехи. Когато я видели, те я изнасилили, един след друг. Детайлите описани в жалбата й са достойни за филм на ужасите - боя по лицата, бляскащи очи на нападателите и т. н. Ситуацията бе инфарктна за служителите на реда, още повече, че два дни отникъде нямаше изход, нищо не можеше да докаже тежкото престъпление.

Според версията на полицията, жената излъгала за кражбата семейството си, имат някакви неуредени отношения. Преди седмици е правила опит за самоубийство след скандали. Работата по случая с "изнасилената Йорданка" продължава.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама