Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/4959273 www.bgdnes.bg

Сбогом! Маша напуска Мечока! Сериалът спря (видео)

Мързеливите майки са в шок! Маша вече няма да им помага да си отглеждат дечицата. Тя напуска горската къща на мечока и в последния 52-ри епизод се прибира в града.
Любимото анимационно филмче на всички хлапета "Маша и Мечока" спира. Родителите са притеснени, няма с какво да зомбират децата си пред компютрите.
Руският сериал направи абсолютен фурор в цял свят. От 2009 г. насам пискливото гласче на малкото русо момиченце забавлява малчуганите и кара бащите им да се гърчат. Поразиите, които тя непрекъснато прави, дават идеи на изобретателните деца. Майките им хич не се притесняват от това, стига да получат от сериала десетина минути свободно време.


"Обичам синът ми да гледа „Маша и Мечока“. Вкъщи цари тишина и аз мога да си почивам. Филмчето раздвижва въображението му и той измисля какви ли не щуротии" - оплака се разочарована от края на сериала майка.
Продуцентът на филмчето Дмитрий Ловейко обяснява, че липсата на ресурси е основната причина за прекратяването на сериала.
"Въпреки рейтинга все още не сме взели решение дали ще снимаме трети сезон, дали ще имаме сили"- добави той малко след излъчването на 52-ра, последна серия.
От компанията разкриха, че наблягат на "Приказките на Маша" и "Страшни истории с Маша", като се надяват да разширят повече аудиторията на Маша.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама