Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/4959875 www.bgdnes.bg

Благо отмени сватбата

Планираната за утре сватба на футболиста Благой Георгиев и Есмер Омерова е отложена, научи "България Днес". Джизъса и руската Анджелина Джоли трябваше да се врекат във вечна любов в петък, но в последния момент са променили плановете си.

ВНИМАНИЕ, ЧИТАТЕЛИ! Целия текст, снимки, още факти и интересни детайли ще публикуваме УТРЕ в хартиеното издание на "България Днес"!

Още в началото на миналата седмица лично бившият национал е съобщил на всички поканени, че церемония се отлага. Част от гостите били учудени каква е причината, но Георгиев не споделил. Най-високопоставената персона на сватбата на Благо - Рамзан Кадиров, който ще му бъде кум, е останал разочарован от новината. Президентът на автономната област Чечня е изготвил графика си според събитието. Отлагането на церемонията не се харесало на Кадиров и той вдигнал лек скандал на Джизъса, с когото иначе са в отлични отношения. Докато играеше под негово ръководство в "Терек" (Грозни), Георгиев бе любимец на олигарха. Често българинът получаваше скъпи подаръци от него.
Според информация на нашата медия, Джисъза още бил в стрес, след като го хванаха на драска по колона на Колизеума в Рим. Това го накарало да изчака още малко, преди да се ожени.
"Все пак сватба ще има" - каза пред "България Днес" един от най-верните авери на Джизъса.
Новата дата е избрана, но се пази в дълбока тайна. Половинката на Георгиев - танцьорката Есмер, пусна в социалната мрежа снимка на поканите за събитието. На фотото обаче е скрита датата, на която двамата трябва да се оженят.
Есмер и Благо са заедно от почти половин година. От известно време рускинята дори живее в дома на новата си изгора. Децата на футболиста - Давид и Йоана, също много харесали бъдещата жена на татко си. Когато му гостували в Русия, те прекарвали по цял ден заедно.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама